Diletta Leotta

Diletta Leotta nua i follant: les seves fotos més sexys i hot

Diletta Leotta nua i follant. Les fotos i vídeos més hots i sexys de la famosa presentadora italiana. Imatges robades de pits, mamades i penetracions.

Massatge Nuru

Massatge nuru o cos a cos: què és i quins avantatges té

Massatge nuru o cos a cos: en què consisteix, com s'aplica i quins són els beneficis i els avantatges d'aquesta tècnica japonesa de massatge aplicat amb oli.

La novel·la eròtica

Literatura eròtica: els llibres més famosos de la història

Breu història de la literatura eròtica. Repàs d'escriptors, novel·les i llibres eròtics més famosos: Kama Sutra, Decamerón, Sade, Justine, 50 ombres de Grey...

Boles xineses

Boles xineses: què són, per a què serveixen i com fer-les servir

Boles xineses. Què són, per a què serveixen i com fer-les servir? Coneix com aquest article eròtic femení reforça els músculs vaginals i tonifica el terra pèlvic.

Squirting

Què és i com fer squirt: l'ejaculació femenina

Què és i com fer squirt? Tipus de fluids sexuals femenins. Diferències entre squirting i ejaculació femenina. Estimulació del punt G i el clítoris.

Què és BDSM?

Què és el BDSM? Bondage, Dominació i altres pràctiques sexuals

Què és el BDSM? Què és el Bondage, la Disciplina, la Dominació, la submissió i el Sadomaso? Consens i seguretat en aquestes pràctiques sexuals alternatives.

Advocats treballadores sexuals

Serveis jurídics que presta un advocat a una treballadora sexual

Serveis jurídics que presta un advocat a una treballadora sexual. Situacions i casos en què els lletrats assessoren, representen i ajuden prostitutes.

Locals singles Barcelona

Locals singles Barcelona: Snooker, Mirablau, Bing Bang Bar...

Selecció dels millors locals singles Barcelona i bars per a solters: Snooker, Mirablau, George Payne, Le Noire, Alfa Bar, Bing Bang Bar, Duvet...

Sexe amb cotxes de luxe

Sexe amb cotxes de luxe: pràctiques i postures sexuals

Sexe amb cotxes de luxe. Consells per follar en un cotxe. Pràctiques i postures sexuals en un esportiu: mamades, masturbació, 69, l'amazona, el gosset...

Ioga i Sexualitat

Ioga i sexe o com millorar la sexualitat amb asanes

Relació entre Ioga i el sexe. Recomanació de nanses, postures sexuals i tècniques Kundalini per millorar la sexualitat. Posicions per incrementar la libido.

posts anteriors