Face fucking

Dijous, 19 de Novembre de 2020

Les estadístiques no enganyen: els homes els encanta que es la mamin. Això de tenir la polla ficada a la boca de la parella els encanta. Alguns, fins i tot, prefereixen el sexe oral a el coit vaginal. Els apassiona que la seva parella els estimuli el penis amb la llengua, els llavis i la boca. Els agrada sentir el llepada de la seva femella en el frenet, en el gland, pel tronc de l'fal·lus, per les pilotes ...

La fel·lació, doncs, figura en lloc destacadíssim entre les pràctiques sexuals preferides pels homes. Però hi ha diversos tipus de fel·lació. Totes elles es diferencien, en el fons, d'una dada molt important: ¿fins a quin punt es fica la dona la polla a la boca? I és que no és el mateix ficar-se només la punteta a la boca que empassar-se el cipote sencer. Entre el plaent llepat de el gland i el fre (zones, ambdues, altament erògenes) fins al embeinar a la boca el penis sencer, hi ha graus intermedis.

El grau més hot de la fel·lació, el més salvatge, rep el nom de face fucking, tot i que hi ha molts sexòlegs i sexòlogues que no conceben aquesta pràctica sexual com una forma de sexe oral.

Si atenem a la traducció de l'expressió que serveix per a denominar aquesta pràctica sexual veurem que la mateixa consistiria en alguna cosa així com "follar la cara". Certament, l'expressió és molt plàstica. A l'llegir-la, tots podem visualitzar-la. En aquesta imatge, una dona obre la boca i accepta dins d'ella l'entrada de l'penis de la seva parella, que realitza al seu torn els moviments propis de l'coit. Així, el follar la boca de la parella es convertiria en forma extrema i un tant peculiar de sexe oral.

Per què peculiar? Perquè en el sexe oral, fins i tot quan es practica la gola profunda, és a dir, aquella fel·lació en la qual el penis s'introdueix sencer a la boca i arriba (si té una mida mitjanament normal) fins a la campaneta de la parella, és aquesta qui marca el ritme i, per dir-ho d'alguna manera, porta la veu cantant. Per contra, quan es practica el facefucking o irrumación (ja que aquest és el nom tècnic que rep aquesta pràctica eròtica), és l'home qui marca el ritme i determina la major o menor duresa que s'imprimeix a el moviment de lumbars i de pelvis que permet follar la boca de la parella i penetrar-de la mateixa manera que es penetraria un cony.

Face Fuck

Aquesta pràctica sexual conté marcades connotacions pròpies de l'univers BDSM. A l'executar-la, l'home sembla convertir la seva parella a submisa. La dona, d'alguna manera, es converteix aquí en un simple recipient.

Les dues postures més habituals per practicar la follar de boca són el 69 i aquella en la qual l'home, de peu, penetra la boca de la seva parella, que el rep agenollada. El més habitual, en aquest segon cas, és que l'home, a el mateix temps que penetra a la seva parella, subjecti el cap de la mateixa per impedir que pugui eludir les empentes del seu titola dins de la seva boca.

En el cas de combinar face fucking i 69, es recomana que la noia no sigui la que està situada sota (encara que aquesta sigui la forma més còmoda de practicar aquesta tècnica). Per què es recomana que la noia estigui amunt o de costat? Perquè, estant situada sota, la noia queda fixa, i això, combinat amb un excés d'apassionament per part de la seva parella, pot provocar-bastant dolor, alguna que altra nàusea i, en casos extrems, (hi ha polles extremes que semblen no ser d' aquest món, això també cal tenir-ho en compte) fins i tot asfíxia.

El facefucking, doncs, no sembla una pràctica sexual molt agradable per a les dones si la seva parella està especialment dotat i si, a més, tenen una certa tendència a mostrar-se "durs" durant el coit. És per aquest motiu pel qual els sexòlegs recomanen practicar-lo en el si d'una parella estable els membres coneguin perfectament els gustos de cada un d'ells i sàpiguen com van a comportar-se al llit.

És per aquest motiu pel qual no són moltes les escorts que inclouen el face fuck entre els seus serveis. Això sí: si tot és qüestió de confiança, qui et diu que, després de citar-te reiteradament amb una mateixa puta de luxe que practiqui la fel·lació profunda, no t'arriba l'ocasió que aquesta et deixi (el consentiment sempre és obligatori) follarle la boca?

Face Fucking