Dogging o Cacaneo, practicar sexe fugaç amb desconeguts

Dijous, 03 de Desembre de 2020

Parlar de sexe és parlar de mil i una maneres de concebre-i de divertir-se amb ell. En aquest sentit, com cantava algú, contra gustos no hi ha disputes. Cadascú vivim el sexe a la nostra manera i cadascú ho gaudim a la nostra manera. No en va, cada un tenim les nostres pròpies fantasies i el que ens posa calents a nosaltres no ha de posar necessàriament divertits als altres. Per això hi ha pràctiques sexuals que poden ser vistes per moltes persones com una cosa summament estrany. Entre aquestes pràctiques sexuals que no sempre són ben compreses per qui no les practiquen figura el dogging.

Què és el dogging? Bàsicament, el follar amb persones desconegudes en llocs apartats. Aquests llocs solen espais públics a l'aire lliure i els que follar no acostumen a tornar-se a veure. És a dir: quedo amb tu sense conèixer en un descampat, follem i, després, si t'he vist no me'n recordo. Si sentimentalisme algun. Sense intentar establir un llaç d'amistat. Simplement, follar per follar.

Els llocs habitualment escollits per gaudir d'aquesta pràctica sexual acostumen a ser platges, boscos, parcs públics, descampats propers a zones urbanes o, fins i tot, àrees de descans d'autopistes i autovies.

En els seus orígens (que caldria establir-los a Gran Bretanya) aquesta pràctica sexual no consistia tant en follar amb desconeguts sinó en reunir-se per veure follar a uns altres. Ràpidament el concepte va ser canviant. I és que, per a què enganyar-nos, veure follar a altres pot no estar malament, però follar està molt bé. I perquè estigui molt bé no es necessiten barrejar amb el simple acte de follar sentiments de cap tipus.

El nom de dogging prové de el terme britànic 'dog', és a dir, gos. I és que és la postura de l'gosset, molt segurament, la que més s'utilitza en aquestes trobades. En català poc a poc es va imposant el témino cancaneo a l'parlar d'aquesta pràctica. Com en el cas britànic, la paraula també fa referència a el gos (can) i, per tant, a la postura més comuna en les trobades per fotre amb desconeguts de manera casual i en llocs apartats. Per cert, en castellà se l'anomena 'Cacaneo'.

dogging

Les regles de l'dogging

Sobre la base de l'absoluta manca de relacions sentimentals o d'amistat entre els participants en l'acte sexual es fonamenta el dogging. Sobre aquesta base i sobre una sèrie de normes. El follar amb desconeguts no es pot realitzar, és clar, a la lleugera.

A la persona que gaudeix mantenint relacions sexuals amb desconeguts en llocs apartats se l'anomena Dogger. Entre els doggers, n'hi ha solters, els hi ha homosexuals, n'hi ha heteros ... Podem dir, doncs, que no hi ha un perfil concret de Dogger i que possiblement hi ha tants perfils diferents com practicants de l'cancaneo. Hi pot haver fanàtics d'aquesta pràctica i que l'hagin convertit en l'eix al voltant de el qual gira la seva vida sexual i doggers que la practiquin només de manera circumstancial.

El cancaneo sol practicar-se en descampats o en cotxes aparcats en un lloc retirat. Habitualment, el cotxe és el lloc triat per mantenir aquest tipus de relació sexual. Associats a aquesta pràctica hi ha una sèrie de codis que han de ser coneguts per totes aquelles persones que desitgin practicar-la.

Així, quan els llums de l'automòbil romanguin en estat intermitent s'està indicant als altres que en aquest cotxe s'està follant. Per la seva banda, quan la llum interior de el vehicle roman encesa, el senyal té un significat clar: la parella que està mantenint relacions sexuals dins d'ell vol ser observada mentre folla.

Si la finestreta està mig oberta o oberta de el tot, els que gaudeixen dins de l'cotxe conviden a qui els observen a tocar-los. Ull: només a tocar-los. Per convidar als que observen a entrar dins el cotxe i participar de la festa del senyal consisteix a mantenir completament oberta la porta de el vehicle.

Com es pot comprovar, el dogging és una pràctica sexual que, en certs aspectes, té punts de contacte amb el voyeurisme (el gaudir de l'observació de veure els altres practicant sexe) o l'exhibicionisme, consistent en gaudir a l'ésser observats mentre es practica sexe.

Cacaneo

Consells per practicar el dogging

El desenvolupament d'internet i l'aparició de xarxes socials especialitzades facilita enormement als amants de l'citar-se amb un desconegut per follar el poder fer-ho. Hi ha pàgines d'internet dedicades a aquesta pràctica que serveixen per contactar amb altres doggers i citar-se per gaudir d'una estona de sexe sense compromís. Els que entren i es registren en aquestes pàgines web per dogging poden indicar la funció que desitgen exercir, si només mirar (és a dir: actuar com voyeur o tafaner) o si també vol participar de manera activa en els actes sexuals.

Segons alguns estudis, a Espanya hi ha dues ciutats que predominen sobre les altres pel que fa a la pràctica de l'dogging. Com era previsible, aquestes dues ciutats són les dues grans capitals de l'Estat: Madrid i Barcelona. Segons aquests mateixos estudis, l'edat dels qui participen en pràctiques de cancaneo a Espanya oscil·la entre els 17 anys i els 70 i hi participen persones de qualsevol classe social o professió.

A Espanya, amb una àmplia superfície de costa, són les platges, en moltes ocasions, els llocs escollits pels que volen follar amb desconeguts per fer-ho. A Madrid, el Parc de Retiro, al costat de l'àrea de l'Temple de Debod o el mateix Passeig de l'Prat, són alguns dels llocs preferits pels amants de l'cancaneo. A Barcelona, per la seva banda, els llocs escollits són la muntanya de Montjuïc i la Carretera de les Aigües. De vegades, fins i tot, s'ha realitzat dogging als jardins i places que estan als peus de el temple de la Sagrada Família.

Entre els consells que poden donar-se a la persona que vulgui mantenir relacions sexuals casuals amb desconeguts en llocs apartats n'hi ha un primordial: sempre, absolutament sempre, les pràctiques sexuals associades a l'dogging s'han de realitzar amb condó. No fer-ho així implicar jugar irresponsablement a la ruleta russa amb la possibilitat de contraure una malaltia de transmissió sexual. Així, cancaneo i preservatiu han d'anar sempre de la mà.

El segon consell té a veure amb la privacitat. Qui utilitzi les esmentades webs per dogging no deuen, en cap cas, proporcionar cap dada personal com pot ser el seu número de telèfon o la seva adreça. Ni ho ha de fer a la pàgina ni ho hauria de fer, tampoc, en les cites. Cal no oblidar que el cancaneo no és una forma de fer amics ni de trobar parella. Per això ja hi ha altres tipus de webs i un altre tipus d'aplicacions de cites. Proporcionar dades personals en circumstàncies com les referides aquí només pot ocasionar problemes.

Et decideixes a practicar dogging? Si ho fas, tingues en compte els nostres consells. El cancaneo, a la fi i al el cap, no deixa de ser una pràctica sexual de risc.

Sexe amb desconeguts