La Dutxa Romana o Emetofilia

Dijous, 24 de Desembre de 2020

Ja sabem que el sexe pot ser molt variat i que la gent, a l'hora de follar o de gaudir d'ell, té gustos molt diferents. El que a mi em pot posar completament catxondo a tu pot deixar-te fred com una panna de gel. I viceversa. Per això, diuen, el món és món. Hi ha qui es posa verro perdut pensant en una grassoneta culona i mamelluda, hi ha qui es masturba compulsivament imaginant que llepa el peu de la seva actriu preferida, hi ha qui es torna boig de desig a l'contemplar a una flaquita, hi ha qui necessita que li posin pinces a els mugrons per retorçar de plaer i hi ha qui, encara que sembli estrany, troba excitant l'acte de vomitar, de veure vomitar o que, directament, els vomitin a sobre.

A aquest acte, a el de ser vomitat o vomitar a sobre d'algú amb intenció eròtica, se li coneix amb el nom de dutxa romana. Per què? Perquè es creu que en les bacanals de l'Antiga Roma que participaven en elles es provocaven el vòmit per, així, poder seguir menjant més.

Sigui cert o no l'origen del nom, la veritat és que aquesta pràctica sexual té una denominació científica. Aquesta denominació és la de emetofilia i amb ella es nomena el que es considera una parafília, és a dir, una pràctica en la qual el plaer s'obté mitjançant una activitat diferent a la tradicional còpula.

Si es indaga en la història d'aquesta parafilia es veurà que va ser el 1982 quan es va començar a parlar-ne. Els que l'han estudiat afirmen que el emetofílico experimenta excitació sexual a l'trobar una profunda càrrega eròtica en la seqüència d'espasme, expulsió i alleujament que acompanya el vòmit.

Els que estimen la dutxa romana de forma activa (és a dir: els que gaudeixen potando i, sobretot, potando sobre altres) parlen d'una excitant "palpitació de l'esòfag" i el comparen en certa mesura amb la pràctica de l'ejaculació corporal o facial o , si és una pràctica grupal, amb el bukkake, aquesta pràctica sexual en la qual diversos homes ejaculen alhora o successivament (és difícil coordinar l'orgasme de diverses persones) sobre el rostre d'una dona.

Emetofilia

Tipus de emetofilia

Els estudis que s'han efectuat sobre aquesta parafilia han determinat que l'excitació emetofílica pot obtenir-se de diferents maneres:

  • Veient a algú vomitar.
  • Vomitant un mateix.
  • Provocant el vòmit d'algú.
  • Vomitant sobre algú.
  • Vomitant sobre els òrgans sexuals propis o d'una altra persona.
  • Escoltant el vòmit d'algú.
  • Vomitant a la boca d'algú.

Dominació i submissió a la dutxa romana

El potar damunt d'algú pot ser considerat, en certa mesura, una modalitat de pràctica de Dominació. El que t'agradi que et poten sobre, per contra, es relaciona amb pràctiques de submissió. Qui rep el vòmit d'un altre i, en moltes ocasions, és obligat a empassar-se'l, experimenta, sens dubte, una sensació d'humiliació que fa que la dutxa romana pugui ser considerada, en gran mesura, un joc sexual propi de les pràctiques BDSM.

En qualsevol cas, tant en una situació com en una altra, tant si s'és la part passiva (la que rep el vòmit) com si es és la part activa (la que tira la pota) és absolutament necessari que aparegui el vòmit. Però el vòmit no és una cosa que brot així com així. Qui vomita és perquè està malalt o perquè, sobtadament, sent un atac de nàusees provocat per alguna cosa desagradable. Per practicar la dutxa romana, doncs, cal induir el vòmit. Cal provocar-lo.

Com? Hi ha qui agrada de provocar el vòmit de l'amant amb els dits i hi ha qui parla de com la pràctica de la gola profunda o de la follar de boca pot ser una excel·lent manera de fer que l'altra persona vomiti per, així, poder arribar a la dutxa romana. Ficar la polla amb duresa fins al fons de la gola i empenyent una i altra vegada amb ella és una manera molt efectiva de provocar el reflex de les nàusees que, tard o d'hora, faran que la persona que és follar dura i bucalmente pot.

vomitar

Excitació i repugnància

Segons els sexòlegs, aquesta pràctica sexual de la qual estem parlant guarda, en el fons, més d'un paral·lelisme amb la pluja daurada, el copro o aquelles pràctiques eròtic-parafílicas en què, d'una manera o altra, intervenen la femta i la orina. En unes i en altres es produeix un encreuament o, si més no, una proximitat, entre la luxúria i la repugnància. És en aquest punt de contacte o encreuament on els amants de la dutxa romana troben el plaer. És així, sorprenentment per als que no comparteixen el gust per aquesta parafilia, on troben l'excitació que sí que ho fan.

Com tota pràctica sexual extrema, la dutxa romana no és una pràctica que les treballadores sexuals s'acostumin a incloure entre els seus serveis, encara que sempre és possible trobar a alguna prostituta de luxe que la inclogui.

Com succeeix amb tots els fetitxismes i parafílies, el trobar un nexe directe entre vòmit i excitació sexual només ha de ser considerat veritablement greu si la persona que sent atracció per aquesta pràctica sexual només pot excitar-se sexualment d'aquesta manera i si únicament i exclusivament concep les relacions sexuals quan inclouen aquest tipus de pràctica.

En qualsevol cas, no és aconsellable la pràctica recurrent de la dutxa romana. Potar de forma habitual és dolent principalment per l'esòfag i per a l'estómac, però també per a les dents i les genives. El vòmit recurrent, a més, provoca la pèrdua d'aigua i d'electròlits.

vòmits