Facesitting, el meu cul a la cara

Dijous, 14 de Gener de 2021

Als homes ens agraden els culs de les dones. Els mirem embotits en texans, leggins, joggers, etc. quan passen pel nostre costat bambolejants i provocatius. Els mirem i remirem als anuncis d'escorts a ciutats com Barcelona o Madrid quan posen esforçant-se a mostrar l'esplèndida rotunditat de les seves natges. I tant en un cas com en l'altre els imaginem oferint-se com a destinació acollidora i estreta per als empentes de la nostra polla.

Una dona col·locada de quatre grapes, oferint-nos la seva popa, és sempre una temptació difícil de resistir. Tant se val que aquesta dona es negui en rodó a practicar el grec i adopti aquesta postura deixant ben clar que, encara que es col·loqui així, només ens està oferint la seva vagina. No importa que ens vé la possibilitat de cardar-li el cul. Ens excita simplement veure-la col·locada d'aquesta manera, adoptant la postura del gosset. Per això, entre totes les posicions del Kamasutra, aquesta és una de les preferides entre els homes: perquè tots nosaltres (excepte casos excepcionals) sentim una especial atracció pel cul femení. En alguns casos, aquesta atracció arriba a extrems no sempre compresos pels altres. Un dels extrems és, per exemple, el de la pràctica del facesitting.

Què és el face sitting ? Una pràctica pròpia de les pràctiques de Dominació i submissió de l'univers BDSM i que consisteix, com el mateix vocable anglès indica, a asseure's sobre la cara de la parella. És a dir: en col·locar els glutis, bé sigui de manera frontal, bé de manera inversa, sobre la cara de l'altre. En col·locar-se de forma inversa, la dona possibilita que l'home estimuli la zona anal amb el nas. Els amants d'aquesta pràctica sexual troben molt excitant aquesta combinació d'humitat, foscor i olor que s'hi dóna. Després de tot, cal no oblidar que l'olor genital pot resultar poderosament afrodisíac.

Face Sitting

Una masturbació especial i perillosa

Es diu que aquesta pràctica sexual, que rep també el nom de Tron de la Reina, té els seus orígens a l'Edat Mitjana. Segons s'explica, quan els cavallers marxaven a la guerra, les dames eren satisfetes sexualment pels seus patges mitjançant cunnilingus que es feien adoptant aquesta postura. De vegades, les damissel·les fins i tot arribaven a fer-se construir cadires sense seient per poder gaudir d'una manera més còmoda dels cunnilingus dels seus patges.

El facesitting tal com és entès actualment, però, no és tant aquesta pràctica medieval que acabem de descriure (i que seria una pràctica passiva per part de la dona) com una altra en què la dona adopta una actitud més activa. Al Tron de la Reina tal com és entès avui dia, la dona s'asseu a la cara de la seva parella per masturbar-se amb el nas, la boca o la barbeta controlant en tot moment la intesitat i el ritme del moviment. La cara del submís, en aquest cas, es converteix en un instrument de plaer per a la dona. Aquesta, en moure's, decideix quina part de la seva vulva (i de quina manera) vol estimular.

La pràctica del Face Sitting és una pràctica sexual perillosa. No en va, qui posa el cul sobre la cara d'una altra persona està privant aquesta de gran part de la seva capacitat respiratòria. En aquest sentit cal tenir en compte una llei física fonamental: com més gran és el cul, més gran és la possibilitat de no poder respirar per a qui ha convertit la seva cara en seient d'aquest cul.

L'asfíxia eròtica pot resultar molt excitant per a moltes persones, però practicar-la pot comportar un risc greu per a la salut. Una mala praxi d'aquesta pràctica sexual pot provocar una pèrdua de la consciència del submís, patir danys cerebrals o, fins i tot, la possibilitat de patir una fallada cardíaca.

Tron de la reina

Consells per practicar la butaca de la Reina

Per evitar en la mesura del possible els riscos descrits anteriorment cal tenir en compte una sèrie de consells bàsics. Un, que pot resultar de gran utilitat, és col·locar un coixí sota el cap de la part passiva del facessiting. En col·locar-hi el coixí, el submís en aquesta pràctica sexual mantindrà el coll elevat, la qual cosa li permetrà tenir un espai més gran per respirar i poder moure braços i coll durant la sessió. Això sí: el coixí o coixí que es faci servir per facilitar aquesta pràctica sexual ha d'estar dotat de certa duresa per evitar que el cap es vagi enfonsant i perquè la persona que està asseguda sobre la cara de la seva parella no corri el risc de perdre el equilibri.

En aquesta pràctica, com a tantes altres pràctiques sexuals, és fonamental la comunicació entre els dos membres de la parella. La persona que està asseguda damunt de laltra ha destar pendent de les reaccions de laltra. Després de tot, l'excitació pot fer que es perdi el control sobre el pes que es deixa caure sobre el rostre de l'acompanyant. Un pes excessiu no només pot produir asfíxia, també pot causar mal.

Una manera de reduir el risc que suposa aixafar la cara de la parella amb el cul és practicar el que podríem anomenar un Facesitting light . Com? Canviant la postura per practicar-ho. En aquest cas, la persona submisa s'hauria de col·locar de genolls a terra i la persona Dominant, dempeus. Aquesta postura només és possible quan les estatures dels membres de la parella ho possibiliten.

A l'hora de practicar el Tron de la Reina es pot optar per introduir-hi diverses variants. Es pot practicar amb la roba posada o, per exemple, es pot optar per vestir peces de roba de llenceria exquisida per, així, donar un toc més sofisticat a aquesta pràctica sexual. Introduir peces de làtex serviria, en aquest cas, per reforçar la imatge bedessemera de l'acte d'asseure's sobre la cara d'algú per masturbar-s'hi.

Els riscos de transmissió d'infeccions venèries són, en aquesta pràctica, els mateixos de tota pràctica de sexe oral. Cal tenir en compte que la pràctica del facessiting posa en contacte els fluxos genitals duna persona amb la boca de laltra.

Butaca de la reina