Facesitting, el meu cul a la teva cara

Dijous, 14 de Gener de 2021

Als homes ens agraden els culs de les dones. Els mirem embotits a texans, leggins, joggers, etc. quan passen pel nostre costat bamboleantes i provocatius. Els mirem i remirem en els anuncis de escorts a ciutats com Barcelona o Madrid quan aquestes posen esforçant-se a mostrar l'esplèndida rotunditat de les seves natges. I tant en un cas com en l'altre els imaginem oferint-se com a destinació acollidor i estretet per les empentes de la nostra polla.

Una dona col·locada a quatre potes, oferint-nos la seva popa, és sempre una temptació difícil de resistir. No importa que aquesta dona es negui en rodó a practicar el grec i adopti aquesta postura deixant ben clar que, tot i que es col·loqui així, només ens està oferint la seva vagina. No importa que ens vede la possibilitat de follarle el cul. Ens excita simplement el veure-col·locada d'aquesta manera, adoptant la postura de l'gosset. Per això, d'entre totes les posicions de l'Kamasutra, aquesta és una de les preferides entre els homes: perquè tots nosaltres (excepte casos excepcionals) sentim una especial atracció pel cul femení. En alguns casos, aquesta atracció arriba a extrems no sempre compresos pels altres. Un d'aquests extrems és, per exemple, el de la pràctica de l'facesitting.

Què és el face sitting? Una pràctica pròpia de les pràctiques de Dominació i submissió de l'univers BDSM i que consisteix, com el mateix vocable anglès indica, a seure sobre la cara de la parella. És a dir: a col·locar els glutis, bé sigui de manera frontal, bé de manera inversa, sobre la cara de l'altre. A l'col·locar-se de forma inversa, la dona possibilita que l'home estimuli la seva zona anal amb el nas. Els amants d'aquesta pràctica sexual troben molt excitant aquesta combinació d'humitat, foscor i olor que es dóna en ella. Després de tot, no cal oblidar que l'olor genital pot resultar poderosament afrodisíac.

Face Sitting

Una masturbació especial i perillosa

Es diu que aquesta pràctica sexual, que rep també el nom de Tron de la Reina, té els seus orígens en l'Edat Mitjana. Segons s'explica, quan els cavallers marxaven a la guerra, les dames eren satisfetes sexualment pels seus patges mitjançant cunnilingus que es realitzaven adoptant aquesta postura. De vegades, les damisel·les fins i tot arribaven a fer-se construir cadires sense seient per, d'aquesta manera, poder gaudir d'una manera més còmode dels cunnilingus dels seus patges.

El facesitting tal com és entès actualment, però, no és tant aquesta pràctica medieval que acabem de descriure (i que seria una pràctica passiva per part de la dona) com una altra en què la dona adopta una actitud més activa. En el Tron de la Reina tal com és entès avui dia, la dona es senti a la cara de la seva parella per masturbar amb el seu nas, la boca o el seu barbeta controlant en tot moment la intensitat i el ritme de el moviment. La cara de l'submís, en aquest cas, esdevé un instrument de plaer per a la dona. Aquesta, a l'moure, decideix quina part de la seva vulva (i de quina manera) desitja estimular.

La pràctica de l'Face Sitting és una pràctica sexual perillosa. No en va, qui posa el seu cul sobre la cara d'una altra persona està privant a aquesta de gran part de la seva capacitat respiratòria. En aquest sentit cal tenir en compte una llei física fonamental: com més gran és el cul, més gran és la possibilitat de no poder respirar per a qui ha convertit la seva cara en seient d'aquest cul.

L'asfíxia eròtica pot resultar molt excitant per a moltes persones, però practicar-pot comportar un greu risc per a la salut. Una mala praxi d'aquesta pràctica sexual pot provocar una pèrdua de la consciència de l'submís, el patir danys cerebrals o, fins i tot, la possibilitat de patir una fallada cardíaca.

Tron de la reina

Consells per practicar el Butaca de la Reina

Per evitar en la mesura del possible els riscos anteriorment descrits cal tenir en compte una sèrie de consells bàsics. Un d'ells, que pot resultar de gran utilitat, és col·locar un coixí sota el cap de la part passiva de l'facessiting. A l'col·locar el coixí aquí, el submís en aquesta pràctica sexual mantindrà el coll elevat, el que li permetrà tenir un major espai per respirar i poder moure braços i coll durant la sessió. Això sí: el coixí o coixí que s'empri per a facilitar aquesta pràctica sexual ha d'estar dotat de certa duresa per evitar que el cap es vagi enfonsant i perquè la persona que està asseguda sobre la cara de la seva parella no corri el risc de perdre el equilibri.

En aquesta pràctica, com en tantes altres pràctiques sexuals, és fonamental la comunicació entre els dos membres de la parella. La persona que està asseguda sobre de l'altra ha d'estar pendent de les reaccions de l'altra. Després de tot, l'excitació pot provocar que es perdi el control sobre el pes que es deixa caure sobre la cara de l'acompanyant. Un pes excessiu no només pot produir asfíxia, també pot causar dany.

Una forma de reduir el risc que suposa el aixafar la cara de la parella amb el cul és practicar el que podríem anomenar un Facesitting light. Com? Canviant la postura per practicar-lo. En aquest cas, la persona submisa s'hauria de col·locar de genolls a terra i la persona Dominant, dempeus. Aquesta postura només és possible quan les alçàries dels membres de la parella ho fan possible.

A l'hora de practicar el Tron de la Reina es pot optar per introduir diverses variants. Es pot practicar amb la roba posada o, per exemple, es pot optar per vestir peces d'exquisida llenceria per, així, donar un toc més sofisticat a aquesta pràctica sexual. Introduir peces de làtex serviria, en aquest cas, per reforçar la imatge bedesemera de l'acte de seure sobre la cara d'algú per masturbar amb ella.

Els riscos de transmissió d'infeccions venèries són, en aquesta pràctica, els propis de tota pràctica de sexe oral. Cal tenir en compte que la pràctica de l'facessiting posa en contacte els fluxos genitals d'una persona amb la boca de l'altra.

ERROR