Fetitxisme de peus

Dijous, 18 de Febrer de 2021

Potser no són la part més bonica del nostre organisme però hi ha homes (i també algunes dones) que es deleixen per ells i que són incapaços de controlar la pujada de la seva libido quan els contemplen o toquen o són tocats per ells.

Estem parlant dels peus, una zona de la nostra anatomia que a determinades persones (possiblement a més de les que creiem) li semblen super, super, super excitants. Més fins i tot que els genitals o, en ocasions, el propi acte sexual.

Aquesta atracció eròtica pels peus és un dels molts fetitxismes existents i rep el nom tècnic de podofilia. La podofilia no s'ha de considerar ni un trastorn ni una malaltia. Com tot fetitxisme, només ha de inquietar quan s'ha de recórrer a ell inevitablement per poder mantenir relacions sexuals. Si això succeís, estaríem parlant d'una parafília. Si no és així, el fetitxisme de peus només ha de ser considerat un gust personal, una cosa destinat a fer més rica i variada la vida sexual.

Cercar l'origen d'un fetitxisme no té massa sentit. Cada fetitxista podria donar una explicació diferent sobre l'origen de la seva. En el cas de l' 'foot fetish' (així es diu la podofilia en anglès) no farem una excepció. Però sí anem a apuntar alguna cosa: els peus són una zona de la nostra anatomia especialment sensible. A ells arriben al voltant de 7.000 terminacions nervioses, el que el converteix en una de les principals zones erògenes del nostre cos. Alguns neuròlegs, a més, apunten que la zona dels genitals i la dels peus són zones adjacents al nostre cervell. Això podria donar una explicació a el fet que un home pugui excitar sexualment el contemplar els peus d'una dona.

Fetitxisme de peus

Tipus de fetitxismes de peus

El fetitxisme de peus pot plasmar-se de moltes maneres. Només cal treure el cap per el pou sense fons d'internet per contemplar mil i una maneres de practicar l' 'foot fetish'. Des de la pràctica de l' 'foot worship' o adoració de peus (tan pròpia de l'univers BDSM en què un submís ha de retre homenatge als peus del seu Domina) fins a la tortura d'el peu mitjançant, cera calenta, cigarrets encesos o atudura dels mateixos , són moltes les coses que "sexualment" es poden fer als peus o es poden fer amb ells.

Hi ha a qui li agrada besar, fer massatges i llepar els peus. Hi ha qui experimenta plaer només amb mirar-los o amb veure'ls caminar sobre determinades superfícies. Hi ha qui s'excita a el sentir-trepitjats per ells (aquesta pràctica rep el nom de 'trampling'). I hi ha qui no s'excita tant contemplant el peu nu com les sabates que els calcen. Habitualment, en aquests casos, el fetitxista troba el seu objecte fetitxe en un determinat tipus de calçat.

Les sabates de taló solen ser l'objecte fetitxe prototípic quan parlem d'aquest tipus de fetitxisme. Més sensuals i estilitzats, les sabates de taló són una mena de símbol del femení. A l'adorar aquest objecte, el fetitxista està adorant, d'alguna manera, l'essència de la feminitat.

Foot Fetish

Jocs per donar i rebre plaer amb els peus

Una bona manera d'enriquir la nostra vida sexual és introduir-hi jocs sexuals en què intervinguin els peus. D'una manera actiu o d'una manera passiva, és a dir, estimulant els peus de la nostra parella o deixant que ella estimuli els nostres o utilitzant els mateixos per a estimular o, per contra, per ser estimulats, acostar-se a l'fetitxisme dels peus és una bona manera de donar nous aires a la nostra vida sexual.

A continuació donarem una sèrie de consells bàsics ia llançar-vos un seguit de propostes per gaudir sexualment amb els peus.

El primer consell per gaudir amb els peus sexualment parlant és el de tenir-los ben cuidats. Això implica una correcta higiene i una bona hidratació. Eliminar ulls de poll i durícies i tallar correctament les ungles resulta imprescindible per lluir uns peus que puguin donar joc en una sessió de 'foot fetish'.

Massatge dels peus

Fer massatges uns peus cuidats pot resultar sempre un gran plaer tant per a qui dóna aquest massatge com per a qui el rep. Per incrementar les sensacions de plaer es recomana sempre l'ús d'un bon oli de massatge aromatitzat o, si no, d'un lubricant amb base a l'aigua. Gràcies a qualsevol d'aquests dos elements, les mans de qui realitza el massatge podran patinar sense dificultat sobre els peus de qui el rep. Gràcies a l'oli o a l'lubricant, les carícies resultaran més intenses i agradables.

A l'hora d'aplicar un massatge eròtic de peus pot resultar molt excitant i divertit el jugar i experimentar. Com? Usant cremes que aportin fred o calor als peus, per exemple. O usant la boca, els llavis i les dents per besar, rosegar o llepar els peus de la persona estimada mentre se'ls massatge.

Massatge a l'esquena amb els peus

Els peus no només estan fets per rebre plaer. També estan fets per donar-lo. Els podófilos ho saben. Si vols donar plaer amb els peus a la teva parella, comença per aplicar sobre ells oli i lubricant. Un cop tinguis els teus peus ben lubricats, col·loca'ls delicadament sobre l'esquena de la teva parella i comença a realitzar-hi moviments circulars. Per fer més intenses i agradables les sensacions d'aquest massatge de l'esquena donat amb els peus, utilitza les teves mans per estimular, acariciar o tocar aquelles parts de el cos de la teva parella a les puguis accedir.

Masturbació amb peus

Masturbació amb els peus

Una de les pràctiques més habituals entre els amants de l'fetitxisme de peus és el de la masturbació amb els peus o 'foot job'.

Una palla feta amb els peus resulta sempre molt excitant per als podófilos. Has provat a realitzar-la alguna vegada? Per masturbar amb els peus a la parella cal utilitzar una bona quantitat de lubricant i, sobretot, actuar amb molta delicadesa i cura.

Una bona manera d'intensificar el plaer derivat d'una palla d'aquest tipus és centrar les carícies amb els peus a la zona de l'fre. Dibuixar cercles al voltant seu resulta, sempre, embogidor.

Uns peus mal cuidats no són aptes per a la pràctica del 'foot job'. Imagines el desagradable que pot ser sentir el fregament d'un call o un duricie al penis? Imagines què dolorós pot resultar una esgarrapada en el gland, al prepuci o en els testicles donat amb una ungla mal tallada de el peu? Si la cura dels peus per a realitzar qualsevol tipus de pràctica que tingui a veure amb la podofilia és sempre un requisit imprescindible, en el cas de la palla feta amb els peus o de l'estimulació dels genitals amb els mateixos és un imperatiu absolut.

Foot Job