Fisting, una pràctica sexual dolorosa

Dijous, 25 de Febrer de 2021

El món de l'sexe és (o hauria de ser) un univers en el qual impera la llei de l'experimentació. Des que va aparèixer sobre la faç de la terra, l'home no ha deixat de provar noves formes de gaudir de l'sexe. Així, hi ha moltes formes de practicar-lo i gaudir-lo. Fins on s'arriba a l'hora de fer-ho depèn de el caràcter de cada persona i dels seus gustos i necessitats.

Són moltes les persones que, a l'hora de follar, es conformen o tenen bastant amb fer el missioner. Moltes altres assagen noves postures: la de l'gosset, la de la cullereta, qualsevol de les recollides en qualsevol Kama Sutra original o actualitzat ... Algunes, necessitades d'emocions més fortes, experimenten formes de sexualitat alternatives i s'aventuren pels camins de l'BDSM o agraden de realitzar pràctiques pròpies del que podríem anomenar "sexe dur". Entre aquestes últimes trobem als amants de l'fisting.

Què és el fisting?

El fisting, pràctica sexual que en principi va ser pròpia de dones heteros però que ha acabat formant part de les rutines sexuals d'algunes parelles homosexuals, consisteix en la introducció de la mà o puny de forma parcial o completa a l'anus / recte o la vagina .

Si visualitzem mentalment aquesta pràctica sexual podem comprendre que no és una pràctica que pugui atreure a tothom ja que, certament, pot resultar dolorosa. Impactant visualment parlant, el fisting o fist-fucking és utilitzat també per algunes persones per masturbar.

Consells per practicar el fisting

A l'hora de practicar l'fist-fucking cal tenir en compte una sèrie de precaucions. Aquestes precaucions serien les següents:

  • S'ha de fer un rentat de mans complet i exhaustiu.
  • La zona sexual en la qual va a practicar-se el fisting ha d'estar completament neta.
  • S'han d'utilitzar guants de màniga llarga de làtex o nitril.
  • S'ha d'utilitzar un bon lubricant i s'ha de disposar de molta quantitat d'ell.
  • Cal tenir condons a mà. Per què? La pràctica de l'fisting pot provocar petits sagnats (microhemorràgies) que farien desaconsellable una posterior penetració anal o vaginal "a pèl", ja que el risc de transmissió de VIH o de qualsevol altre tipus de malaltia de transmissió sexual s'incrementa notablement.
  • Fer cas a aquests consells de caràcter profilàctic és absolutament imprescindible per a poder practicar el 'follar amb el puny' d'una manera segura.

Vegem ara com hauria de practicar-se el fisting.

Tipus de fisting

Tipus de fisting

Com hem indicat anteriorment, hi ha dos tipus de fisting: el fisting vaginal i el fisting anal. Vegem a continuació com han de practicar-se cada un d'ells.

Fisting vaginal

Els que practiquen aquesta modalitat d'fisting busquen un objectiu molt concret: el d'un orgasme extremadament intens i violent. El motiu que es pugui arribar a un orgasme així és el següent: a l'tenir tot el puny introduït a la vagina s'incrementa l'estimulació tant de la vagina com de el punt G i les contraccions musculars s'intensifiquen.

Per poder follar-se una vagina amb el puny cal una relaxació molt alta de la persona que serà penetrada. Per aconseguir-la, cal començar per acariciar els seus genitals lentament, sense presses. Aquestes carícies s'han de fer amb uns guants posats i amb els dits ben lubricats amb un lubricant amb base d'aigua.

Un cop s'hagi estimulat aquesta zona, s'inserirà un dit a la vagina i s'aniran fent moviments circulars fins que es percebi que hi ha espai per a dos. Quan es tingui aquesta sensació, s'introduirà un segon dit. Durant tot aquest procés es recomana estimular el clítoris per, així, incrementar la lubricació i aconseguir una major relaxació dels músculs vaginals.

Quan es senti que la vagina està molt dilatada, s'introduirà un tercer dit i se seguiran fent moviments circulars dins d'ella mentre, a el mateix temps, se segueix estimulant el clítoris.

Mentre es realitzen tots aquests moviments s'ha de comprovar el nivell de lubricació. Si aquesta no és tot el abundant que hauria de ser, es recorrerà a l'lubricant artificial per aconseguir-la. Gràcies a ella ia la relaxació muscular de la zona es podrà introduir el quart dit.

Un cop s'hagi intgroducido el quart dit s'han d'aturar els moviments circulars, però no l'estimulació de l'clítoris, que haurà de combinar-se amb la de el punt G.

Quan s'arriba a aquest punt, la persona que està sent penetrada no ha de sentir dolor. Si ho sentís, hauria de detenir-la pràctica per a procedir amb la tasca d'estimulació que s'estava realitzant. Si el dolor desapareix, es col·locarà el polze enmig dels dits i, lentament, es empenyerà molt a poc a poc amb el puny i es mourà suaument el mateix de dins cap a fora.

Molt probablement, seran suficients uns quants moviments perquè la parella arribi al orgasme. S'aconsella no retirar la mà durant l'orgasme perquè, d'aquesta manera, la dona pugui sentir més intens i pugui gaudir-lo a tope.

Després de l'orgasme, la dona ha licitar suaument per facilitar l'expulsió de la mà de la seva vagina. A això pot ajudar, també, el posar una mica més de lubricant.

Fisting Vaginal

Fisting Anal

Vist ja com ha de practicar-se el fisting vaginal, anem a veure ara com pot follar un cul amb el puny.

El fisting anal, encara que és una pràctica sexual practicada per algunes dones, és un pràctica preferentment homosexual. Per realitzar-la, la primera exigència és la de buscar una postura còmoda que faciliti la penetració anal. La segona, la d'usar guants. La tercera, la d'utilitzar (en grans quantitats) algun lubricant amb base d'oli o silicona.

A l'hora de practicar l'fist anal cal tenir present que aquest és completament diferent a l'fist vaginal. Per començar, cal tenir en compte que l'anus no lubrica com ho fa la vagina. La conformació anatòmica d'un i altre són diferents. La vagina té una capacitat per a distendre gran que la que té l'anus. El fisting per l'anus, doncs, necessitarà una preparació més gran. A més, a l'follar un any amb el puny els dits no es fiquen, com en el fisting vaginal, d'un en un. En el cul, els dits s'introdueixen tots alhora.

Lògicament, abans de realitzar la inserció de dits a l'anus aquest ha d'estar ben relaxat. Per això podem fer servir els dits, la tècnica de l'petó negre o l'ús d'algun plug anal o un altre tipus de joguina sexual.

Un cop l'anus estigui relaxat, es col·locaran els quatre dits en posició horitzontal i el polze sota d'ells. Una vegada posats així, s'estrenyerà la mà perquè els cinc dits s'uneixin. Després d'això, s'introduiran els dits molt lentament i amb molta cura.

Un cop els dits estiguin dins, s'han de fer amb la mà moviments cap amunt i cap avall. Aquests moviments han de ser molt suaus ja que un moviment una mica violent podria provocar la retracció reflexa dels músculs anals.

Quan l'anus estigui completament relaxat s'haurà inserir la mà completa i molt lentament mentre, molt suaument, es realitza aquest moviment de la mà cap amunt i cap avall.

Quan tota la mà es trobi dins de l'anus s'haurà d'afegir una bona quantitat de lubricant al canell. Bé lubricada, la nina entrarà suaument dins de l'anus de la persona penetrada després empènyer lenta i acuradament. Un cop dins, es podrà fer un puny amb la mà i, després d'això, realitzar moviments penetrants amb velocitat altern.

En el cas que la persona penetrada sentís un dolor agut caldria interrupir la pràctica de forma immediata. Si se sent dolor és perquè alguna cosa no s'està fent bé i, no fent-ho bé, es podria causar algun tipus d'esquinçament o lesió de conseqüències gens agradables.

Fisting anal