Petita guia dels massatges eròtics

Diumenge, 19 de Abril de 2020

En aquest article anem a parlar breument dels massatges eròtics i només començar explicarem que és un massatge eròtic. Aquest tipus de massatge és la combinació d'art, tècnica i sensualitat. El seu origen rau en la cultura oriental, on també va sorgir el Kamasutra i que en l'antiguitat apreciaven molt el gaudi dels plaers carnals pel que s'esforçaven en el seu desenvolupament. Per fer aquest tipus de massatge, cal que s'utilitzin olis, bàlsams i cremes de bona qualitat, sinó estarem desaprofitant part de l'encant de el moment. Sense oblidar utilitzar encens, espelmes i música relaxant perquè l'entorn sigui perfecte (l'habitació i tatami també serà fonamental).

Se sol fer amb les mans però òbviament a l'ésser eròtic se sol utilitzar altres parts de el cos com els pits, les natges en el cas de les dones i el penis en el cas dels homes. Però en general fregar dos cossos fa que la sensació sigui sublim. Durant el lapse de temps que dura el massatge, s'acaricia a el receptor amb suavitat i tranquil·lament, és fonamental que primer es relaxi i agafi confiança a la terapeuta o massatgista eròtica. Un cop l'ambient és relaxat i de confiança s'avançarà en sensacions més intenses sexuals i agradables. Però cal tenir en compte que el massatge eròtic no és una relació íntima i no es produirà penetració. Cal aconseguir l'excitació de l'home fins que ejaculi però sense que hi hagi coit.

I aquí tenim alguns tipus de massatges eròtics:

Massatges Lingam: Aquest massatge se centra a la zona genital masculina i té com a objectiu relaxar a el receptor de l'massatge pel que per a això és imprescindible que estigui amb una postura completament còmoda.

Massatges tantra: El seu objectiu és despertar l'energia sexual i distribuir-la a través de tot el cos. No té com a finalitat fer córrer a l'home però òbviament pot succeir aquest fet. Si es canalitza bé l'energia sexual s'aconseguirà una relaxació profunda, un dels objectius d'aquest massatge. Nosaltres enfoquem aquest article a que el receptor de l'massatge sigui un home i en aquest cas es diria Lingam però si fos el destinatari una dona es diria Yoni. Al web tenim diverses massatgistes eròtiques a Barcelona que realitzen aquest massatge, no deixi de visitar-les.

Massatges Nuru: Aquest massatge es realitza en un llençol de Làtex, especial per a aquest plaent moment de relax, i es col·loca en ell massatgista i home, tots dos nus. Llavors s'impregnen tots dos de gel i comencen a fregar-se mútuament els seus cossos i comença en joc sexual. Si estàs a la capital d'Espanya, pot provar amb alguna de les nostres massatgistes eròtiques a Madrid .

Massatgistes eròtiques Barcelona

Massatge a quatre mans: Si estar completament relaxat mentre dues mans femenines et acaricien, imagina 4 mans. Aquest massatge és pura perversió, és com fer un trio o gaudir d'un mini harem especialment per a tu. Si estàs molt estressat, cansat o baix de moral, aquest massatge et transportarà a el cel i serà com rejovenir.

Massatge prostàtic: En aquest massatge es treballa exclusivament la zona perineal i prostàtica masculina. S'estimula aquesta zona que és la zona més erògena de l'home pel que aquest massatge és 100% plaer i l'orgasme és inevitable per molt que l'home intenti retardar-lo. S'aconsella que vagi acompanyat d'un massatge lingam juntament suaus pressions de el dit a les zones. Si tens algun prejudici amb aquest massatge, obre la teva ment i pruébale, acabaràs encantat.

Massatgistes eròtiques Madrid

Ens han quedat molts massatge per descriure però en pròxims articles aprofundirem molt més en el massatge eròtic per a home, això simplement ha estat una breu introducció. Per acabar l'article esmentarem les terminacions que ofereixen les massatgistes, els famosos final feliç:

  • Acabat manual: La massatgista fa arribar a l'home mitjançant masturbació amb la mà.
  • Acabat amb la boca: En aquest cas l'home ejacularà amb la fel·lació de la massatgista (previ ús de el preservatiu).
  • Acabat amb penetració: Això ja és per massatgistes escorts doncs hi haurà coit vaginal i si es presta l'ocasió, anal.

Molts home solen menysprear la terminació manual però obliden que una mà femenina amb oli calent a la mà pot donar tant o més plaer que una vagina ia més l'ejaculació és lliure, no amb preservatiu. Sens dubte és una gran opció, la més econòmica i l'única que una gran majoria de massatgistes solen fer.