El plaer de l'massatge Lingam

Dilluns, 12 de Abril de 2021

Si has vist anuncis de cases de massatges eròtics i has fet un repàs de la seva carta de serveis hauràs vist, segurament, que molts d'ells es recull l'expressió "massatge Lingam". Saps exactament el que és? Saps en què consisteix? Si creus que aquest tipus de massatge ve a ser alguna cosa així com un massatge eròtic amb final feliç has de saber que estàs equivocat. Que no és això. O, si més no, que no ho és exactament.

El massatge Lingam és molt més que un massatge eròtic d'alta intensitat que finalitza amb una masturbació o palla. En ell intervenen i adquireixen un protagonisme especial els genitals masculins, sí, que són masajeados de manera conscient, de manera reiterativa i amb un malbaratament absolut de sensualitat. Però l'objectiu que es persegueix amb ell no és l'alleujament ejaculatori. O no ho és únicament.

Qui realitza un massatge lingam no persegueix només que el masajeado es corri. L'objectiu final d'un massatge d'aquest tipus és aconseguir que l'energia sexual de la persona que el rep flueixi lliurement i sense barreres. La relaxació total de la persona que rep el massatge i el poder arribar a una connexió espiritual especial amb qui el realitza són, també, objectius d'aquest massatge que forma part de el grup dels massatges tàntrics.

Concepte de Lingam

La paraula lingam prové de el sànscrit i la seva traducció literal és "fal·lus". Així, l'expressió massatge lingam podria traduir-se com massatge de l'fal·lus. Hi ha, però, una altra accepció de la paraula lingam, molt més espiritual i menys carnal, i aquesta accepció vindria a ser alguna cosa així com "bàcul de llum canalitzador d'energia i plaer".

Des del punt de vista de l'hinduisme, a més, el Lingam seria entès com la representació simbòlica de l'déu Shiva. El ritual de l'Lingam, així, estaria carregat de connotacions espirituals i el lingam en si tindria un caràcter diví. Així, a l'massatges al fal·lus seguint dit ritual no només es perseguiria l'esclat orgàsmic. Es perseguiria, fonamentalment, canalitzar aquesta energia masculina que habita dins nostre i que no sempre aconsegueix aflorar. Aquest seria, doncs, l'objectiu principal de l'massatge tàntric masculí.

Massatge Lingam Barcelona

Beneficis de l'massatge Lingam

Alliberar aquesta energia seria un dels grans beneficis que s'associen a l'massatge de lingam. Però no seria l'únic, ja que són molts els que es deriven d'ell. Entre els beneficis de l'massatge tantra masculí podem destacar els següents:

  • Obre la nostra ment a noves dimensions de pensament.
  • Ens ajuda a conèixer-nos millor.
  • Crea i enforteix especialment el vincle entre les dues persones que hi participen.
  • Ajuda a curar traumes sexuals.
  • Ajuda a vèncer condicionaments sexuals negatius.
  • Allibera les energies negatives.
  • Ajuda a rebaixar el nivell d'estrès.
  • Ens connecta més estretament amb el nostre jo espiritual.

Des d'un punt de vista exclusivament tàntric, el massatge tantra man serviria també per equilibrar el chakra Svadhisthana o segon chakra. Segons les filosofies orientals, i el Tantra entre elles, els humans tenim set centres d'energia repartits per tot el cos. Cada un d'aquests centres d'energia rep el nom de chakra i el segon d'ells es troba a la zona dels genitals. Equilibrar aquest centre d'energia serveix per vèncer les nostres inseguretats, les nostres pors, les nostres frustracions i la nostra ansietat. Per equilibrar aquest chakra, res millor que un massatge Lingam. Gràcies a ell accediríem a les parts més profundes de la nostra consciència i sanaríamos les ferides del nostre subconscient.

Massatge Lingam Madrid

Com fer un massatge lingam?

Vistos els múltiples beneficis d'un massatge tantra per a homes, veurem com s'ha de realitzar un bon massatge de lingam. Com hem indicat anteriorment, aquest tipus de massatge tàntric és molt més que una palla que servís per finalitzar un massatge eròtic. Per això és fonamental cuidar el detall els passos a seguir.

Relaxació i respiració en el massatge

El primer, capital, és buscar un espai relaxat i íntim per a realitzar-lo. Si busquem activar l'espiritual i fomentar la meditació controlant els impulsos sexuals més bàsics i primaris, haurem de buscar aquest lloc tranquil.

Trobat aquest lloc, el massatge lingam, com tot massatge tàntric, ha de ser entès com un viatge que ha de ser gaudit en la seva totalitat. I aquest viatge s'ha de fer caminant, sense presses, gaudint de cada racó de camí, mai en avió. Un massatge d'aquest tipus, ja ho hem apuntat, no ha de ser entès mai com una palla precipitada que posi el final feliç a un massatge eròtic.

Per gaudir d'aquest camí de què parlem s'han de combinar els traços de l'massatge amb respiracions profundes. Per reforçar la connexió entre qui realitza el massatge i qui el rep pot ser important iniciar la sessió de massatge amb mirades, petons i carícies que serveixin per estrènyer els llaços entre la part activa i la part passiva de l'massatge. Coordinar les dues respiracions és una bona manera d'estrènyer els llaços i un pas imprescindible per realitzar un bon massatge tàntric masculí.

Un cop l'espai estigui convenientment ambientat (pot ajudar-hi l'ús de aromatitzadors, encens, espelmes d'olor, il·luminació suau, etc.) l'home haurà de tombar sobre el llit o taula de massatges, d'espases, doblegant els genolls i amb les cames lleugerament separades. Posar un coixí sota el cap i una altra sota la pelvis pot servir per atorgar una major comoditat i per possibilitar l'adoptar la postura correcta.

Perquè el massatge siguin més sensual, suau, delicat i acurat es recomana en tot moment utilitzar un lubricant o un oli de massatge. Aquests productes permetran realitzar moviments més lineals.

Massatgistes eròtiques Barcelona

Els passos de l'massatge de lingam

Un cop lubricades les mans de qui realitza el massatge lingam i els genitals de qui el rep, es realitzarà el mateix d'una manera calmada i tranquil·la. A l'realitzar els traços de l'massatge, qui ho realitza podrà també, amb moviments curosos, acariciar tant l'os de pubis com la zona de l'perineu. Aquesta última zona, tot i resultar molt plaent per a qui rep el massatge, pot resultar incòmoda per a segons quines masajeado, ja que és una zona limítrof amb l'anus, i per a molts homes a l'ésser estimulats aquí en el seu tema tabú.

El millor, en qualsevol cas, és no començar mai pel penis. Que sigui el gran protagonista d'un massatge d'aquest tipus no vol dir que hagi de començar per ell. Fer-ho seria escurçar el camí i, com hem assenyalat, el camí és aquí el que importa. Per això es recomana començar per fer massatges l'interior de les cuixes per, a continuació, moure cap a la engonal i al pubis. El penis, a poc a poc, anirà despertant.

Després fer massatges cuixes, engonal i pubis s'aconsella fer massatges als testicles. Com? Amb suaus carícies, amb moviments circulars, sostenint amb les mans buides. A l'hora de fer massatges als testicles cal valorar la pressió que s'exerceix sobre ells. El gust personal de cada home ha de determinar el grau de pressió.

Després fer massatges els testicles, el penis reclamarà segurament el seu protagonisme. Serà llavors quan el massatge lingam arribi al seu moment decisiu. Els moviments, arribats a aquest punt, hauran de ser variats. També els ritmes. S'hauran de fer moviments rotatoris al voltant de l'eix de l'fal·lus. S'haurà pujar i baixar amb les mans. S'haurà fer massatges alternativament el gland i la base de el penis.

Massatgistes eròtiques Madrid

El final feliç de l'massatge lingam

Amb aquest tipus de carícies arribarà irremeiablement el moment de l'orgasme. Saber posposar modulant el nivell d'excitació és una de les grans virtuts que caracteritzen a qui es dedica a fer aquest tipus de massatges tàntrics. Per a això, és fonamental prestar atenció a el ritme de la respiració i els moviments de qui rep el massatge. Quan s'acosti el moment de l'orgasme, qui realitza el massatge haurà de parar i allunyar-se de l'penis per dedicar-se, de nou, a altres àrees properes a ell.

El massatge tàntric per a homes pot acabar de dues maneres: o amb una relació sexual o amb un orgasme proporcionat manualment. També podria acabar, si prenguéssim el concepte massatge de lingam d'una manera laxa, amb una finalització oral. Tot això, és clar, en el si de la parella. Serien els dos membres de la mateixa que decidirien com posar fi a aquesta modalitat de massatge tàntric.

Però ... i en el transcurs d'una relació comercial? És a dir: ¿i si s'haguessin contractat els serveis d'una massatgista tàntrica? Com haurà de finalitzar llavors el massatge lingam? Això és una cosa que tot client ha de tenir clar a l'hora de contractar una professional especialitzada en aquest tipus de massatges. Si ella treballa per a una casa de massatges eròtics i tàntrics o s'anuncia com a tal, és probable que el massatge hagi de finalitzar únicament i exclusivament d'una forma manual o, com, molt oral. La relació sexual quedaria, en aquest cas, descartada. Si ella, per contra, fos una escort especialitzada en la realització de massatges tàntrics, la possibilitat d'acabar la sessió amb una relació sexual "a l'ús" estaria completament oberta.

Si vols rebre un massatge lingam, assegura't primer de l'tipus de professional que va a proporcionar-. Abans de tota cita d'aquest tipus has d'estar segur de fins on vols arribar i, sobretot, de fins on podràs arribar amb la professional contractada. Nosaltres et podem recomanar les millors massatgistes eròtiques a Barcelona i Madrid .

Decidiu junts si voleu que el massatge lingam acabi amb una relació sexual o un orgasme alliberador a les mans. En qualsevol cas, a la fi de l'massatge eròtic, relaxa't, dedica temps a dedicar-se a les sensacions del teu cos i comparteix l'experiència que has experimentat.

massatges eròtics