El massatge anal: què és i com es fa

Diumenge, 25 de Abril de 2021

Els homes que ho han provat els ho recomanen als que no ho han fet. "No saps què et perds, xat", diuen. Els que no ho han provat recorren sovint a les paraules de Luis Aragonés, l'entrenador poeta: "pel cul, ni els cabells d'una gamba". I, tanmateix, en parlar del massatge anal no estem parlant necessàriament de cap mena de penetració. En principi. Sempre s'hi pot arribar. I de fet, de manera natural, s'hi arriba. De fet, el massatge anal és el preliminar ideal del sexe anal .

Què és un massatge anal?

Quan parlem de massatge de l'anus estem parlant d'un tipus estimulació sobre ell i sobre les zones adjacents. L'estimulació anal, així, afecta no només l'anus. També afecta les natges i una zona corporal especialment sensible: el perineu.

L'estimulació o el massatge d'aquesta zona es pot fer de moltes maneres. Es pot fer amb les mans però també única i exclusivament amb el dit, la llengua o amb algun tipus de joguina eròtica dissenyada per fer-ho.

Tota aquesta zona de què parlem és per a molts homes una zona tabú. Per a un altíssim percentatge de mascles, l' estimulació anal en què l'home actua com a subjecte passiu és una pràctica de tints homosexuals. Simple i planament. Sense pal·liatius. Cosa que no és cosa de mascles. Cosa que, en un llenguatge antic, és cosa de maricons.

Per a moltes dones, també, tot allò que faci referència al sexe anal oa l' estimulació de l'anus és una mica tabú. En aquest cas, ho és per altres motius. Principalment perquè es considera que tot allò que tingui a veure amb l'anus és brut. També, en altres casos, perquè havent tingut alguna experiència relacionada amb el sexe anal se la recorda com una cosa dolorosa.

Però aquest tipus gairebé desconegut dins del món dels massatges eròtics no ha de resultar dolorós. De fet, no ho ha de resultar. Tampoc ho ha de resultar la penetració (amb dit, dilde, plug o arnès) si es practica amb les prevencions degudes.

En aquest article t'explicarem les diferències entre els massatges anals i els massatges prostàtics, com es realitza el primer i quines cures cal tenir en fer-ho.

Massatge del cul

Massatge anal i massatge prostàtic

Moltes persones confonen el massatge anal amb el massatge prostàtic . Hem de ressaltar que no són el mateix. El primer pot estar adreçat a homes i dones. Els dos sexes tenim darrere. Tots dos sexes tenim anus. Allò que no tenim els dos gèneres és pròstata. La pròstata és un òrgan masculí. És el punt P de lhome. Fer massatges a la pròstata afavoreix assolir orgasmes d'una intensitat extraordinària.

A aquest òrgan que sembla una nou i que s'anomena pròstata s'hi accedeix des de l'anus. Introduint-hi un dit o un sexplay dissenyat per a l'estimulació de la pròstata es pot fer aquest tipus d'estimulació. Per això cal relaxar l'anus. Sense relaxar l'esfínter anal, només aconseguirem provocar dolor. La millor manera de relaxar l'anus és fer massatges prèviament. Aquest tipus de massatge eròtic , així, seria també un bon preliminar per a un massatge del punt P .

El massatge del cul , ben realitzat, és una experiència molt plaent. Ho és tant per a les dones com per als homes. No en va, l'esfínter anal és una zona corporal on conflueixen moltes terminacions nervioses. Fer massatges a l'ull pot ser font de múltiples plaers. Per assolir-los, però, cal tenir en compte una sèrie de factors.

Massatgista eròtica

Aspectes a tenir en compte en aquest tipus de massatge eròtic

Els qui consideren l'anus una zona bruta tenen raó. Per aquí defecem, al cap ia la fi. Però aquesta raó la tenen només en part. L'anus és una zona bruta si no es cuida degudament la seva higiene. Per fer un massatge del cul cal que l'esfínter estigui net. Per això servirà l'ús de sabons suaus i també una neteja especial un temps després d'haver fet una deposició. Una bona manera daconseguir una bona neteja de la zona sense necessitat darribar a lextrem duna dutxa anal és realitzar un bany perineal.

Les mans que faran un massatge de l'esfínter anal també han d'estar netes. Les ungles, a més, han d'estar ben retallades. L'ullet és, ho hem dit, una zona molt sensible i qualsevol ungla mal tallada podria provocar una ferida mentre es fa massatges a un culet.

El segon factor a tenir en compte per a la massatgista és la pròpia naturalesa de l'anus quant a la seva capacitat de lubricar. L'anus es lubrica naturalment? No. Per això és necessari utilitzar per fer massatges algun tipus de lubricant íntim artificial. Com ha de ser un bon lubricant anal? Principalment, cal tenir un pH equilibrat. Escollir un lubricant perfumat per a l'anus és un dels principals errors que comet molta gent. Moltes vegades l'ús d'aquest tipus de lubricants sol provocar coïssors a l'anus. Per molt que s'hagi de llepar el culet és millor utilitzar un lubricant sense perfum.

Massatges anals

Com fer els massatges anals?

Un cop tinguts en compte els dos factors assenyalats (higiene de la zona i ús de lubricant) podem començar el massatge a l'anus . Mentre es faci aquest és important mantenir un diàleg sincer i fluid amb la parella. Qui faci el massatge ha de preguntar a qui el rep com se sent amb cada nova acció.

La calma i la lentitud són elements claus en la bona praxi per a una massatgista eròtica . No cal tenir pressa. Com sol dir-se, gran part del plaer experimentat resideix en el viatge, no a la meta. La paciència de qui fa el massatge és, doncs, fonamental perquè aquest resulti un èxit.

Un cop aplicat el lubricant es començarà per fer massatges a les natges . Que la zona es vagi escalfant. Que les mans, també, vagin agafant el ritme.

Els moviments del massatge de les natges s'han d'aproximar cada cop més a la zona de l'esfínter. Els dits s'hi han d'aproximar però sense introduir-s'hi. Si ho han de fer, ja ho faran quan aquell es trobi perfectament relaxat.

Quan l'esfínter es relaxi haurà arribat el moment d'introduir una mica el dit índex a l'anus. Una mica, mai gaire ni de cop. Sempre lentament i ben lubricat. Un cop l'índex hagi entrat una mica a l'anus de la parella es realitzaran una sèrie de moviments circulars cap a fora. Equipar-se amb uns guants de làtex per fer aquest tipus de massatges és una bona opció per afegir noves sensacions i extremar la higiene d'aquest tipus de massatge sexual.

En resum, podríem dir que hi ha una sèrie de coses que no haurien de fer-se en fer un massatge del darrere:

  • Introduir els dits de manera brusca.
  • Accelerar el ritme del massatge.
  • Tenir les ungles llargues.
  • Provar penetracions sense lubricant.

Estimulador anal

Massatge anal amb joguines eròtiques

Un cop la massatgista s'ha avançat amb els dits en la realització del massatge anal podem experimentar amb l'ús de joguines eròtiques . Arribats a aquest punt cal saber quins tipus de joguines per a adults utilitzar i quines joguines no. No serveixen, per exemple, les bales vibradores. Tampoc no els ous. Els massatgedors prostàtics i els plugs anals sí que són joguines sexuals ideals per practicar el massatge anal. Si estan fabricats amb silicona mèdica, millor que millor. Tenen un tacte molt més agradable i són més fàcils de netejar.

El disseny de les joguines eròtiques per a estimulació anal és fonamental perquè aquestes compleixin la seva funció sense riscos de cap tipus. Qualsevol joguina eròtica destinada a ficar-se al cul ha de tenir un topall o cèrcol de seguretat a la base. Per què? Perquè els músculs del recte poden actuar en contraure's com un mecanisme natural capaç d'absorbir tota mena d'objectes que en aquell moment estiguin introduïts a l'anus. I durant l'orgasme són moltes i molt fortes les contraccions que es produeixen. Per això no es recomana recórrer a les bales o als ous vibradors a l'hora de fer un massatge d'aquest tipus.

Ja has provat els plaers d'aquest tipus de massatge eròtic? Si la teva resposta és no pensa només en una cosa: la majoria dels homes que ho han provat repeteix. Per què serà? Les millors massatgistes eròtiques sabran treure't el plaer més gran i faran que et facis un addicte... Busca un centre especialitzat i endinsa't en l'experiència dels massatges eròtics.

Massatgistes eròtiques