El massatge anal: què és i com es fa

Diumenge, 25 de Abril de 2021

Els homes que l'han provat l'hi recomanen als que no ho han fet. "No saps el que et perds, xato", diuen. Els que no ho han provat recorren amb freqüència a les paraules de Luis Aragonés, l'entrenador poeta: "pel cul, ni els cabells d'una gamba". I, no obstant, a l'parlar de l'massatge anal no estem parlant necessàriament de cap tipus de penetració. En principi. Sempre es pot arribar-hi. I de fet, de manera natural, s'arriba. De fet, el massatge anal és el preliminar ideal de el sexe anal.

Què és un massatge anal?

Quan parlem de massatge de l'anus estem parlant d'un tipus estimulació sobre ell i sobre les seves zones adjacents. L'estimulació anal, així, afecta no només a l'anus. També afecta les natges ia una zona corporal especialment sensible: el perineu.

L'estimulació o massatge d'aquesta zona es pot fer de moltes maneres. Es pot fer amb les mans però també única i exclusivament amb el dit, la llengua o amb algun tipus de joguina eròtic dissenyat per a això.

Tota aquesta zona de la qual parlem és per a molts homes una zona tabú. Per a un altíssim percentatge de mascles, l'estimulació anal en què l'home actua com a subjecte passiu és una pràctica de tints homosexuals. Simplement. Sense pal·liatius. Una cosa que no és cosa de mascles. Una cosa que, en un llenguatge antic, és cosa de maricons.

Per a moltes dones, també, tot el que faci referència a el sexe anal o l'estimulació de l'anus és una cosa tabú. En aquest cas, ho és per altres motius. Principalment perquè es considera que tot el que tingui a veure amb l'anus és brut. També, en altres casos, perquè havent tingut alguna experiència relacionada amb el sexe anal es la recorda com una cosa dolorós.

Però aquest tipus gairebé desconegut dins el món dels massatges eròtics no ha de resultar dolorós. De fet, no ha de resultar-. Tampoc ha de resultar-la penetració (amb dit, dildo, plug o arnès) si es practica amb les prevencions degudes.

En aquest article anem a explicar-te les diferències entre els massatges anals i els massatges prostàtics, com es realitza el primer i quines cures cal tenir a el fer-ho.

Massatge de cul

Massatge anal i massatge prostàtic

Moltes persones confonen el massatge anal amb el massatge prostàtic. Hem de ressaltar que no són el mateix. El primer pot estar dirigit a homes i dones. Els dos sexes tenim darrere. Els dos sexes tenim anus. El que no tenim els dos gèneres és pròstata. La pròstata és un òrgan masculí. És el punt P de l'home. Fer massatges la pròstata afavoreix l'aconseguir orgasmes d'una intensitat extraordinària.

A aquest òrgan que sembla una nou i que es diu pròstata s'accedeix des de l'anus. Introduint en ell un dit o un sexplay dissenyat per a l'estimulació de la pròstata pot realitzar aquest tipus d'estimulació. Per a això és necessari relaxar l'anus. Sense relaxar l'esfínter anal només aconseguirem provocar dolor. La millor manera de relaxar l'anus és masajeándolo prèviament. Aquest tipus de massatge eròtic, així, seria també un bon preliminar per a un massatge de el punt P.

El massatge de cul, ben realitzat, és una experiència molt agradable. Ho és tant per a les dones com per als homes. No en va, l'esfínter anal és una zona corporal en què conflueixen moltes terminacions nervioses. Massatges al ojete pot ser font de múltiples plaers. Per aconseguir-los, però, cal tenir en compte una sèrie de factors.

Massatgista eròtica

Aspectes a tenir en compte en aquest tipus de massatge eròtic

Els que consideren l'anus una zona bruta tenen raó. Per aquí defecamos, a la fi i al el cap. Però aquesta raó la tenen només en part. L'anus és una zona bruta si no es cuida degudament la seva higiene. Per fer un massatge de cul cal que l'esfínter estigui net. Per a això servirà l'ús de sabons suaus i també una neteja especial un temps després d'haver fet una deposició. Una bona manera d'aconseguir una bona neteja de la zona sense necessitat d'arribar a l'extrem d'una dutxa anal és realitzar un bany perineal.

Les mans que van a realitzar un massatge de l'esfínter anal també han d'estar netes. Les seves ungles, a més, han d'estar ben retallades. El ullet és, ho hem dit, una zona molt sensible i qualsevol ungla mal tallada podria provocar una ferida mentre es fan massatges 1 culet.

El segon factor a tenir en compte per a la massatgista és la pròpia naturalesa de l'anus quant a la seva capacitat de lubricar. ¿L'anus es lubrica naturalment? No. Per això és necessari utilitzar per masajearlo algun tipus de lubricant íntim artificial. Com ha de ser un bon lubricant anal? Principalment, ha de tenir un pH equilibrat. Escollir un lubricant perfumat per l'anus és un dels principals errors que comet molta gent. En massa ocasions l'ús d'aquest tipus de lubricants sol provocar coïssors a l'anus. Per molt que vagi a xuclar-se el culet és millor utilitzar un lubricant sense perfum.

massatges anals

Com realitzar els massatges anals?

Un cop tinguts en compte els dos factors assenyalats (higiene de la zona i ús de lubricant) podem començar el massatge a l'anus. Mentre es realitzi aquest és important mantenir un diàleg sincer i fluid amb la parella. Qui realitzi el massatge ha de preguntar a qui el rep com se sent amb cada nova acció.

La calma i la lentitud són elements claus en la bona praxi per a una massatgista eròtica . Cal no tenir pressa. Com sol dir-se, gran part de l'plaer experimentat resideix en el viatge, no en la meta. La paciència de qui realitza el massatge és, doncs, fonamental perquè aquest resulti un èxit.

Un cop aplicat el lubricant es començarà per fer massatges a les natges. Que la zona es vagi escalfant. Que les mans, també, vagin agafant el seu ritme.

Els moviments de l'massatge de les natges han d'aproximar cada vegada més a la zona de l'esfínter. Els dits han d'aproximar-se a ell però sense introduir-se. Si han de fer-ho, ja ho faran quan aquell es trobi perfectament relaxat.

Quan l'esfínter es relaxi haurà arribat el moment d'introduir una mica el dit índex a l'anus. Una mica, mai massa ni de cop. Sempre lentament i ben lubricat. Un cop l'índex hagi entrat una mica a l'anus de la parella es realitzaran una sèrie de moviments circulars de dins cap a fora. Equipar-se amb uns guants de làtex per realitzar aquest tipus de massatges és una bona opció per afegir noves sensacions i extremar la higiene d'aquest tipus de massatge sexual.

En resum, podríem dir que hi ha una sèrie de coses que no haurien de fer-se a l'realitzar un massatge de l'darrere:

  • Introduir els dits de forma brusca.
  • Accelerar el ritme de l'massatge.
  • Tenir les ungles llargues.
  • Provar penetracions sense lubricant.

estimulador anal

Massatge anal amb joguines eròtiques

Un cop la massatgista s'ha avançat amb els dits a la realització de l'massatge anal podem experimentar amb l'ús de joguines eròtiques. Arribats a aquest punt cal saber quins tipus de joguines per a adults utilitzar i quines joguines no. No serveixen, per exemple, les bales vibradores. Tampoc els ous. Els masajeadores prostàtics i els plugs anals si són joguines sexuals ideals per practicar el massatge anal. Si estan fabricats amb silicona mèdica, millor que millor. Tenen un tacte molt més agradable i són més fàcils de netejar.

El disseny de les joguines eròtiques per estimulació anal és una cosa fonamental perquè aquests compleixin la seva funció sense riscos de cap tipus. Qualsevol joguina eròtica destinat a ficar-se al cul ha de tenir un límit o cèrcol de seguretat a la base. Per què? Perquè els músculs de l'recte poden actuar a l'contreure com un mecanisme natural capaç d'absorbir tota mena d'objectes que en aquell moment estiguin introduïts a l'anus. I durant l'orgasme són moltes i molt fortes les contraccions d'aquest tipus que es produeixen. Per això no es recomana tirar mà a les bales o als ous vibradors a l'hora de realitzar un massatge d'aquest tipus.

Has provat i als plaers d'aquest tipus de massatge eròtic? Si la teva resposta és no pensa només en una cosa: la majoria dels homes que l'han provat repeteix. Per què serà ?. Les millors massatgistes eròtiques sabran treure't el major plaer i faran que et facis un addicte ... Busca un centre especialitzat i endinsa't en l'experiència dels massatges eròtics.

massatgistes eròtiques