La momificació: una pràctica Bondage molt particular

Dilluns, 10 de Maig de 2021

Es poden combinar pràctiques mortuòries de l'Antic Egipte amb jocs propis de l'univers sadomasoquisme? Sí: mitjançant la pràctica de la momificació.

Aquesta pràctica bedesemera té dos objectius fonamentals. El primer és el de privar dels sentits a la part submisa de el joc. El segon, aconseguir la seva immobilitat total i que el submís experimenti una sensació de temps detingut.

Com tota pràctica d'aquest tipus, la momificació BDSM ha de ser realitzada amb el consentiment de la part submisa. Ella ha de donar el sí i ella ha de poder reservar-se la possibilitat de posar fi a el joc en el moment que ho desitgi. Després de tot, aquesta pràctica pot resultar angoixant.

Per evitar en la mesura del possible l'aparició d'aquesta sensació d'ansietat s'ha de fixar prèviament el temps de durada de la pràctica. Per a això cal haver tingut abans una experiència amb aquest joc. Només així es pot saber quant de temps es pot resistir com una mòmia. És natural o, si més no, molt factible, que un novell pugui experimentar ràpidament un atac de pànic.

En qualsevol cas, quan s'ha practicat poques vegades la momificació de l'BDSM s'aconsella deixar lliure la boca de l'submís perquè aquest pugui expressar-se.

Formes de practicar la momificació BDSM

Hi ha maneres molt variades de portar a la pràctica aquests jocs BDSM. Una d'elles és utilitzar el paper de film. Aquest material sol ser molt utilitzat en aquest tipus de pràctiques. El motiu? És barat.

Aquest tipus de paper per a embolicar aliments té un handicap: a l'ésser transparent, resta atractiu a el joc. Perquè aquest no perdi massa glamour es recomana utilitzar plàstics de colors.

Una manera d'incrementar el punch estètic d'una pràctica de momificació és utilitzar per dur-la a terme embenats de drap o de làtex. Col·locats, es van unint els uns als altres amb cinta adhesiva.

També són útils, per dur a la pràctica aquest tipus de joc, utilitzar 'vacuum beds' o llits de buit. Els llits de buit són una mena de sacs de làtex que serveixen per immobilitzar el submís garantint la seva capacitat de respirar. Les 'vacuum beds' tenen un tub que permeten el submís momificat inhalar aire de l'exterior.

BDSM

Com fer una mòmia sadomasoquisme?

Les pràctiques BDSM es fonamenten en la seva immensa majoria en la realització d'una sèrie de passos que han de ser donats en un ordre determinat. La momificació no és una excepció.

Per iniciar aquest tipus de joc el primer que cal fer és envoltar per separat braços, mans, tors i cames. Actuant així s'incrementa la sensació d'aïllament de l'submís.

El com es col·locaran els braços és una de les respostes fonamentals que s'han de fer a l'realitzar aquesta pràctica.

Bàsicament, hi ha dues maneres de col·locar els braços d'una mòmia BDSM: o amb els braços paral·lels a el cos, estirats, o creuats en forma d'aspa sobre el pit. No té massa sentit posar els braços d'una altra manera i, a més, es podria provocar, en cas de fer-ho, algun tipus de lesió.

Un cop col·locats els braços en la postura escollida i després de realitzar aquest embolcall per separat de què hem parlat anteriorment, la part Dominant ja pot començar a embolicar a l'submís des de les espatlles i el tors fins als peus.

A l'realitzar l'embenat total de el cos es recomana col·locar algun tipus d'encoixinat entre els genolls i els turmells de l'submís perquè aquest se senti més còmode.

La forma més senzilla de realitzar tot això és mantenint a l'submís de peu. Qui ho faci d'aquesta manera haurà de comptar amb l'ajuda d'una tercera persona per, un cop momificat el submís, poder col·locar-lo en posició horitzontal.

La presència d'una tercera persona també serveix per incrementar la seguretat durant aquest joc.

Per arrodonir aquest joc, la part Dominant ha de tapar les orelles i embenar els ulls de la part submisa. Això sí: a l'realitzar la momificació s'han de deixar oberts o bé els orificis nasals o bé la boca de l'submís per, així, garantir la respiració.

momificar

La seguretat en la momificació eròtica

Tota pràctica BDSM s'ha de fer extremant a l'màxim les mesures de seguretat. La momificació eròtica, per descomptat, també. Per a això cal tenir en compte una sèrie de consells.

El primer és el de realitzar l'embenat de tòrax quan el submís inspira profundament. Això facilitarà posteriorment la respiració de 'la mòmia' i reduirà les possibilitats que aquesta pugui sentir asfíxia o ansietat.

Alguns bedesemeros opten per deixar a l'aire tant els genitals com els mugrons de la persona submisa. Per què? Perquè així es reserven la possibilitat de torturar al seu submís.

Altres practicants d'aquest joc opten per lligar a la mòmia a una taula o fusta. Amb això incrementen la sensació d'immobilitat de l'submís i, de passada, augmenten la seva sensació de domini.

Encara que aquest joc sexual és una pràctica que s'ha de fer amb calma i sense presses, es recomana que el temps d'immobilització no excedeixi en el cas dels principiants dels 15 minuts.

Una altra de les mesures de seguretat a tenir en compte a l'realitzar aquest tipus de pràctiques bondage és realitzar-les tenint a mà unes tisores. Les tisores han de ser, òbviament, de punta roma.

Un altre aspecte a tenir en compte és el de la comunicació. Com en tota pràctica de Bondage, la comunicació entre les dues parts participants en la mateixa ha de ser contínua i directa. La part Dominant ha de saber en tot moment com se sent la part submisa i aquesta ha de poder expressar-se amb claredat.

La momificació provoca habitualment un excés de sudoració a la part submisa. Per això és necessari donar de beure a la mateixa de forma freqüent. Amb això s'evita una possible deshidratació i s'afavoreix que la persona se senti a gust i pugui aguantar més temps immobilitzada.

Una cosa que cal tenir també en compte quan es practica és la temperatura ambient. Cal evitar realitzar aquesta pràctica en dies de molta calor.

Si la persona immobilitzada pateix un atac de pànic el primer que cal fer és destapar-els ulls. A el poder veure el que hi ha al seu voltant, el més probable és que l'angoixa i l'ansietat decaiguin i la persona pugui sentir-se més còmoda i relaxada.

Finalment, si es vol momificar d'una forma segura a un submís cal tenir en compte un consell que sol donar-se en moltes pràctiques Bondage. Aquest consell és el següent: no deixar sola a la persona immobilitzada / momificada.

Una vegada conclòs el joc, es recomana tenir a mà un llençol o una manta per embolicar a l'submís. És molt probable que aquest, a l'ésser alliberat de l'plàstic, senti fred.

Tenint en compte tots aquests consells, podem realitzar-la d'una forma segura i molt gratificant.

momificació BDSM

¿Parafilia o joc sexual?

A l'igual que succeeix amb altres pràctiques pròpies de l'Bondage, la momificació és considerada per moltes persones una parafilia.

Segons la Real Acadèmia Espanyola (RAE), una parafília és una desviació de caràcter sexual, una conducta íntima en la qual es obtinee el plaer mitjançant una activitat diferent a la relació sexual en si mateixa.

En alguns casos, una parafília pot arribar a convertir-se en el que es coneix com trastorn parafílic. El trastorn parafílic es defineix com parafílies que causen angoixa o problemes de funcionament en la persona afectada.

Perquè la parafilia no sigui considerada un trastorn han de donar-se tres condicions:

  • Que la pràctica parafílica no sigui l'única forma d'aconseguir el plaer sexual.
  • Que la pràctica no causi dany psicològic, físic, econòmic, etc. als que la practiquen.
  • Que la pràctica es realitzi sempre de forma voluntària i consensuada.

Complint-aquests tres condicionants, la momificació pot ser considerada una pràctica sexual 'curiosa' o diferent a les pràctiques sexuals més habituals, però no una parafília insana o un trastorn parafílic, simplement un joc més de Bondage.

pràctica sexual