Spanking: cops al cul sense i amb joguines sexuals BDSM

Divendres, 01 de Octubre de 2021

En colpejar amb la mà o amb qualsevol objecte que serveixi per a això les natges de la parella. En això consisteix el spanking. D'ell, de com es practica, dels instruments que ens poden servir per dur-lo a la pràctica i de les prevencions que s'han de prendre a l'usar el flagell parlarem en aquest article.

Els cops al cul són una de les pràctiques més habituals de l'univers BDSM però no són exclusius d'ell. Una parella "vainilla" pot tranquil·lament introduir-lo de forma més o menys regular en la seva relació sexual. Imagina a una parella practicant la postura de l'gosset. Són nombroses les ocasions en què el bufetada en les natges acompanya aquesta pràctica sexual.

En moltes ocasions, el spanking forma part dels jocs sexuals previs. Alternar-lo amb l'estimulació oral o anal és una bona forma d'introduir un plus de calor a la relació sexual.

La fisiologia ens serveix per explicar per què aquesta pràctica pot resultar molt agradable per a algunes persones. A el donar una bufetada en les natges, el que estem provocant és que el flux sanguini es concentri en elles i en les zones corporals més properes o, el que és el mateix, en els genitals. A l'incrementar-se el flux sanguini, aquestes zones es tornen més sensibles, el que fa que l'excitació sexual augmenti.

D'altra banda, l'increment de l'excitació sexual incrementa la tolerància a el dolor i, per tant, permet carxots al cul més intensos. En qualsevol cas, la intensitat de l'colpeig ha de ser pactada en tot moment per les dues parts. Les pràctiques BDSM, a la fi i al el cap, no són pràctiques de maltractament, i el consens en elles és fonamental.

Cops al cul

Accessoris per practicar el spanking

Les natges o cops en els glutis amb intenció eròtica poden donar-se amb la mà o, si es vol una mica més de sofisticació, amb algun tipus d'instrument. La inclusió en la pràctica de l'spanking d'algun tipus d'implement o joguina sexual, ja sigui de caràcter casolà, bé comprat en un sex shop físic o online, acostuma a implicar l'assumpció d'un joc D / s. En aquests jocs, una de les parts (la qual colpeja o castiga) adopta el paper dominant i l'altra (la que rep els cops o és castigada) el paper submís.

Entre els instruments per practicar el spanking podem destacar els següents:

  • Bastó. Aquest instrument sol utilitzar per a pràctiques de caràcter disciplinari. Els bastons que s'utilitzen solen estar treballats d'alguna manera.
  • Cinturó. Realitzat en cuir o en un altre material, aquest instrument que serveix de manera habitual per subjectar els pantalons o cenyir un vestit pot ser de gran utilitat per a propinar cops al cul.
  • Rebenque. Aquest instrument, procedent d'Uruguai i Argentina, és un fuet fet de cuir boví i destinat originalment per assotar al bestiar. Sens dubte, aquest implement introdueix un plus d'intensitat en aquesta pràctica bedesemera.
  • Pala d'assotar. La pala de spanking, feta de fusta, cuir, plàstic o altres materials, sembla l'implemento ideal per practicar el flagell eròtic.

accessoris Spanking

Com practicar spanking d'una manera segura?

La zona de les natges és una zona molt "agraïda" per al colpeig controlat. Per què? Perquè és una zona muscularment resistent i perquè els glutis no protegeixen cap òrgan vital. Això no vol dir que puguin colpejar-de qualsevol manera. Els cops al cul pot arribar a ser molt dolorosos. I uns glutis danyats poden impedir-nos durant diversos dies el simple fet de seure.

Per evitar lesions o dolors massa intensos a l'practicar les natges hem de dominar la tècnica de la seva aplicació.

Una bona manera d'aprendre és dedicar un temps previ a completar vídeos de natges. Si teclegem spanking tube o spanking vídeos al nostre cercador d'internet podrem accedir a una infinitat de gravacions en les que es contemplen escenes en què es practica aquest tipus de jocs.

Més enllà d'això, però, i si volem practicar spanking d'una forma segura, hem de tenir en compte els següents consells:

  • Es poden donar les primeres natges per sobre de la roba per, així, anar escalfant.
  • S'ha de començar sempre de menys a més. Serà la millor manera de comprovar fins on pot arribar la part receptora dels cops.
  • No s'han de concentrar tots els flagells a la mateixa zona. Cal distribuir-los de manera uniforme.
  • No s'ha de assotar mai per sobre de les natges. Si es fa, es poden danyar els ronyons de la persona que rep les fuetades.
  • Si es colpeja per sota de les natges cal fer-ho de forma suau i reduint la intensitat, ja que aquesta zona de el cos (la part posterior de les cuixes) és altament sensible.

Finalment, cal estar sempre pendent de les reaccions de qui rep les fuetades i, per descomptat, posar fi als mateixos si la persona assotada així ho sol·licités. Qualsevol joc BDSM ha de ser en tot moment un joc consensuat i segur.

spanking BDSM