Spitting o pluja platejada: jocs amb saliva al BDSM

Dimarts, 26 de Octubre de 2021

El sexe és inseparable de lintercanvi de fluids. Els cossos suen i les suors es barregen a l'abraçada. Els penis ejaculen i, abans de fer-ho, deixar escapar el que es coneix com a líquid preseminal o fluid de Cowper. Les vagines segreguen el seu propi caldet, que serveix de lubricant, que facilita la penetració i que dóna compte, en bona mesura, del grau d'excitació de la dona. IT les llengües... què dir de les llengües? Aquestes es traven en petons que guanyen en intensitat com més humits són. I la humitat, és clar, la dóna la saliva . Les boques surten de desig pensant potser en un atracament de sexe i les salives, inevitablement, s'intercanvien en el fragor del morreig amb llengua.

Per a moltes persones, però, la saliva, com a fluid corporal, adquireix altres connotacions molt més ardents, molt més brutes, molt més lascives. Per a aquestes persones, la saliva serveix per escopir la seva parella o per ser escopida per ella. Per deixar-la caure, com un fil, sobre la boca oberta de qui comparteix el llit o per sentir com la saliva d'aquesta persona els omple la boca. Aquest tipus d'actes, que per a moltes persones es poden contemplar com una autèntica marranada, resulten molt excitant per a d'altres. Són entesos com a pràctiques sexuals . I com a tal tenen un nom: spitting .

Què és la pluja platejada?

El spitting o pluja platejada és una pràctica sexual habitualment pròpia de l'univers BDSM i, més concretament, dels jocs de Dominació/submissió . El femdom spit , per exemple, és una modalitat de Dominació femenina en què la Domina s'encarrega d'escopir el submís. Escopir en anglès es diu spit i és d'aquest terme on prové el concepte de spitting.

En tots aquests jocs de què parlem, la saliva té un paper fonamental i es pot convertir en protagonista de diferents maneres. Només cal treure el cap a un fòrum de sexe per descobrir de quines diferents maneres gaudeix la gent convertint la saliva en protagonista principal de la seva manera de follar .

Hi ha persones a qui els agrada que els escupin a la cara, si és possible al costat dels ulls (aconseguint, per exemple, que es corri el rímel per efecte de la escopinada); noies que s'exciten de manera especial si la seva parella els llança un llap als pits; homes i dones que senten un calfred de plaer quan la escopinada impacta directament sobre el seu anus i persones que es fonen de gust quan senten com la saliva del seu company o companya de jocs sexuals cau, lentament i com un fil de bava , dins del seu boca.

Pluja Platejada

Formes de practicar la pluja platejada BDSM

La pràctica de l'spitting, silver rain o spit fetish (de totes aquestes formes es pot parlar d'aquesta pràctica sexual) pot tenir diverses variants. Totes s'agruparien en tres tipus bàsics:

  • Humiliació. En aquest cas, la saliva del Dominant n'és la protagonista principal. Aquest sol vessar-la o escopir-la (habitualment amb la major violència possible) sobre la cara del submís o sobre els genitals. També pot, si està pactat així, escopir a la boca de l'esclau o deixar que la saliva caigui lentament dins d'ella. Aquesta forma de deixar que el fil de bava vagi caient sobre la boca del submís rep el nom de drooling . En algunes ocasions, l'Amo pot buscar que el submís o submisa s'humiliï llepant la saliva que Ell ha escopit a terra o sobre les seves botes. L'escena de l'esclau llepant les botes de l'Amo és, sens dubte, una icona dins l'univers BDSM.
  • Adoració. En alguns jocs BDSM , la pràctica de la pluja platejada és, simplement, una derivació gairebé irremeiable de l'adoració que la part submisa experimenta cap a la part dominant. En aquests casos, el fet que l'Amo brindi la seva saliva es concep com un privilegi que concedeix al seu adorador. Ungint-lo amb ella, l'Amo, a qui s'adora, beneeix el seu esclau i li traspassa la seva energia.
  • Neutral. De vegades, l'spitting es pot practicar de manera neutral, sense que amb la introducció de la saliva a la pràctica sexual s'intenti simbolitzar o fer palès cap tipus d'humiliació ni d'adoració. En aquests casos, la saliva es pot estendre, a base de llepis, sobre el cos. També pot servir per intentar lubricar o relaxar l'anus mitjançant la pràctica de l' annilingus o petó negre .

Spit Fetish

Com generar més saliva per practicar la pluja platejada?

Com hem apuntat anteriorment, la saliva és humitat. I el humitat és un terme íntimament lligat amb el sexe. Així, com més humit és el sexe, més intens i excitant és. Per això és important que la saliva hi sigui present i que ho estigui, a més, d'una forma abundant. Si ets amant dels jocs sexuals en què aquesta secreció exerceix un paper fonamental buscaràs d'una manera especial que hi hagi molta saliva . Que les boques que han d'escopir la generin sense parar.

Com aconseguir-ho? Com fer que les boques surtin més? Seguint algun dels consells següents:

  • Bevent abundant aigua durant tot el dia.
  • Mastegant xiclet amb gust de cítrics . Mastegar goma de mastegar d'aquest tipus ajuda a incrementar la salivació.
  • Utilitzant esbandida bucal sense alcohol i evitant l'ús de col·lutoris que el portin. Les esbandidas bucals amb alcohol ressequen la boca i restringeixen la producció de saliva.
  • Respirant preferentment pel nas. El respirar per la boca fa disminuir la producció de saliva.

Una altra bona manera de fer incrementar la producció de baves o saliva és practicant el gagging o fel·lació extrema . La follada de boca, aquesta versió mòbil de la gola profunda en què el penis realitza els moviments de la penetració però dins de la boca de la parella, és una bona manera de fer que les glàndules salivals generin saliva a mil per hora. Com totes les pràctiques de sexe extrem , la del gagging s'ha de realitzar amb molta cura.

Finalment, i per posar fi a aquest article, ressenyarem que el joc sexual amb saliva formaria part del grup de les pràctiques sexuals que s'engloben sota el terme de salirofília . Tècnicament, la salirofília seria considerada un fetitxisme sexual o parafília on l'obtenció de plaer s'obtindria a partir d'embrutar l'objecte de plaer.

Dins aquest grup trobaríem, entre altres pràctiques sexuals, el Bukkake , el cum shot , la coprofília , la misofília, la pluja daurada , etc. La pluja platejada BDSM , per la seva banda, formaria part de la salofília , una forma fetitxisme en què l'excitació sexual és obtinguda en interactuar amb deixalles salines de l'organisme. Entre aquestes deixalles estaria, per descomptat, la saliva, que es converteix en aquestes pràctiques en tot un fetitxe .

Silver Rain