El Petó Negre: Anilingus actiu i anilingus passiu

Dijous, 21 de Maig de 2020

Reprenem el tema de l'Petó Negre que deixem en l'anterior article. Un cop sabudes les mesures d'higiene i protecció que s'han de tenir en compte a l'hora de gaudir d'aquesta pràctica sexual donarem una sèrie de recomanacions bàsiques sobre com comportar-se a l'hora de donar o rebre un petó d'aquest tipus.

Abans d'això, indicarem que la frontera a l'hora de practicar l'Anilingus la posa la pròpia llengua. Fins on vol arribar aquesta? ¿En té prou amb envoltar l'anus? Li agrada endinsar-se una miqueta en l'esfínter? Quan la llengua s'introdueix una mica en l'esfínter, el Petó Negre rep també el nom de petó de colibrí o petó polonès. Sens dubte, aquest anar una miqueta més enllà de la frontera que marca l'esfínter resulta molt estimulant.

Tenint en compte que l'objectiu final de l'Rimming és buscar l'estimulació de les terminacions nervioses de l'anus cal ressaltar que no hi ha un protocol fix sobre com realitzar un bon petó d'aquest tipus. De la mateixa manera que no existeix el manual de la perfecta fel·lació, tampoc hi ha el llibre que ens digui com donar el Petó Negre perfecte. Després de tot, cada persona és un món i cada qui agrada d'un tipus d'estimulació. Tot i així, ens arriscarem a donar una sèrie de consells bàsics.

El primer d'ells consisteix a utilitzar la llengua com una eina de massatge i la boca com una cosa que s'ha d'ocupar, bàsicament de xuclar. Per realitzar aquest massatge de la llengua sobre l'anus, aquesta ha de donar llepades i efectuar moviments circulars amb la seva llengua al voltant dels plecs de l'anus.

El segon consell a l'hora de donar un Petó Anal consisteix a usar algun lubricant de gust. Tot i que la neteja de l'anus hagi estat una neteja exhaustiva, hi ha persones que poden sentir certs recels a l'hora de llepar aquesta zona tan especial de el cos humà. Un gust de menta o maduixa (entre d'altres) pot ajudar a vèncer aquests recels.

El tercer consell sobre com practicar l'anilingus està orientat a aquelles persones que tenen ortodòncia. El millor, en aquests casos, és no exposar l'ortodòncia prop dels plecs de l'anus. L'anus, ja ho hem dit, és molt sensible. Pot ser ferit fàcilment. El poden ferir els aparells d'ortodòncia i el poden ferir, també, les ungles llargues i les dents.

Finalment, hem d'assenyalar que, tot i utilitzar una barrera de làtex a l'realitzar aquesta pràctica sexual, tant la boca com l'anus han de ser rentats a l'finalitzar la mateixa. Rentant boca i anus evitarem la prolongació de bacteris i, amb això, el risc d'infeccions. Una bona manera de rentar l'anus és utilitzar escuma per fer-ho ja que, de vegades, hi ha sabons que, per la seva composició, poden irritar la mucosa anal.

Menjar el cul

Si tens en compte tots els consells que t'hem donat en aquest article estem segurs que el Petó Negre es convertirà en una de les teves pràctiques sexuals preferides. Entre les noies de companyia anunciades en la nostra webs trobaràs autèntiques mestres d'aquesta plaent pràctica sexual. Elles et descobriran fins a quin punt es pot tocar el cel amb les mans quan una llengua i uns llavis savis estimulen aquesta zona tan preuada i tan sensible del teu cos. Quan ho facin, lamentaràs no haver traspassat abans les fronteres d'aquest tabú. I no ho oblidis, si no trobes a ningú prou morbós per practicar el Petó Negre, tens un munt de Escorts tant a Barcelona com a Madrid disposades a menjar-te el cul o que l'hi comes a elles ... Encara que la pràctica sembli més pròpia de putes barates, això no deixa de ser una mica més en el gran món de l'sexe. No et posis límits, busca una noia a la nostra pàgina i prova-ho ...