Ioga i sexe o com millorar la sexualitat amb asanes

Dimarts, 09 de Novembre de 2021

Millora del desig sexual, de l'excitació, de l'orgasme i, en general, de la satisfacció sexual. La fórmula per aconseguir això? Practicar Ioga que pel que fa al sexe guarden una relació molt estreta i la pràctica habitual del primer ajuda a millorar notablement la nostra sexualitat .

Quins són els motius que el Ioga millori el sexe ? Fonamentalment els següents:

 • Augmenta la circulació a la regió pèlvica, tornant-la més sensible i, per tant, més fàcilment excitable.
 • Activa i involucra la regió central del cos.
 • Ajuda a reconciliar-se amb el físic. Qui practica Ioga guanya to i força, millora la seva postura i estilitza la seva figura. Això incrementa l'autoestima i l'allunya complexos. I els complexos, com més lluny del llit, millor. És difícil gaudir completament del sexe si es carrega amb el pes.
 • Incrementa els nivells d'oxigen al nostre organisme augmentant, així, els nostres nivells d'energia.
 • Augmenta l'autoconsciència, cosa que és molt important per aguditzar el nostre enfocament sobre el nostre cos i les seves activitats.
 • Incrementa la flexibilitat, cosa que ajuda a ampliar el catàleg de postures sexuals que pot executar la parella.
 • Augmenta la libido . El Ioga facilita l'alliberament físic i mental. En fer-ho, ens allibera de les emocions negatives i dels bloquejos que de vegades experimenta la nostra libido.

Ioga i Sexe

El matrimoni que formen Ioga i el sexe és molt satisfactori tant per a homes com per a dones. Hi ha estudis que ho demostren. En un, per exemple, queda plasmat que les dones que practiquen Ioga, exercicis respiratoris i meditació milloren la seva lubricació, veuen com se n'incrementa el desig sexual i senten augmentar la satisfacció experimentada durant el coit.

Per part seva, quins beneficis troben els homes en gaudir d'aquest binomi format entre Ioga i el sexe? Entre altres, l'increment del desig sexual, la millora de l'erecció, l'augment del control ejaculatori i el de la satisfacció postcoit. Tot plegat, finalment, redunda en un enfortiment notable de l'autoconfiança.

La millora de l'erecció deriva directament de la millora de la circulació sanguínia. L'erecció, al capdavall, no és res més que el resultat de l'afluència de sang als teixits esponjosos del penis. Si aquesta sang no arriba a aquests teixits com cal a causa d'algun problema cardiovascular, l'erecció no és completa i, en casos extrems, pot deixar d'existir. Les situacions de sedentarisme, estrès continuat o presa de medicaments poden provocar disfuncions sexuals . El Ioga és una bona manera de combatre-les.

Ioga

Ioga Kundalini per millorar la sexualitat

Podem trobar diverses tècniques i escoles en aquesta web especialitzada de Ioga . Dins d'elles... quina és la que ens pot ajudar a millorar el sexe? Sens dubte, el Kundalini Ioga .

A aquest tipus de Ioga, de caràcter fonamentalment espiritual, se'n diu també Ioga de la consciència i gràcies a la seva pràctica aconseguim alliberar l'energia que habita al nostre cos, també l' energia sexual .

Què cal fer per alliberar aquesta energia sexual? Realitzar una combinació de Ioga asanes (és a dir, de postures de Ioga ) i de pràctiques d'entrenament de la respiració. La combinació de postures i respiració aconseguirà aquest alliberament que redundarà, posteriorment, en un increment de l'excitació i en una millora de les prestacions sexuals.

Un dels principals avantatges del Kundalini Ioga és que és un tipus de Ioga accessible per a totes les persones, sigui quina sigui la seva preparació física. També és un estil ideal per practicar el Ioga per a dos o Ioga en parella . La pràctica en parella d'una asana , a més, anticipa aquest moment d'intimitat màxima que és el moment de la relació sexual. En un i altre moment, els batecs estaran en sintonia i les pelvis estaran connectades. Arribat aquest instant d'intimitat en què el desig pren la parella i aquesta es fon obeint els mandats d'aquell, es constatarà fins a quin punt la relació entre Ioga i el sexe resulta fructífera i beneficiosa.

A continuació recomanem una sèrie d' asanes de Ioga que poden servir per incrementar la nostra libido i millorar la nostra sexualitat.

Ioga Kundalini

Asanes de Ioga per a un sexe millor

La pràctica del Ioga es fonamenta, principalment, en la realització d' asanes . Hi ha postures de Ioga que serveixen especialment per millorar la nostra vida sexual. Entre aquestes posicions de Ioga per tenir un sexe millor podem distingir les següents:

 1. La cobra. Per fer aquesta asana cal posar-se de cap per avall i amb les cames estirades. Un cop col·locats així, recolzarem les mans a la màrfega de Ioga i estirarem els braços per, així, elevar el tronc i aixecar-lo del pla horitzontal mentre estirem el coll cap enrere.
 2. El pont. Col·locats de panxa enlaire sobre el terra, s'hi recolzaran les plantes de les mans i dels peus per, a partir d'aquell instant, fer força cap amunt per elevar la resta del cos.
 3. El gos. Col·locats també de panxa enlaire, s'estiraran les cames i els braços fins que el cos formi una "v". Mantenir aquesta asana durant algun temps exigeix suportar certs nivells de cansament.
 4. El camell. La pràctica d'aquesta postura exigeix un cert grau de flexibilitat i una mica de pràctica. En aquesta asana s'arqueja l'esquena enrere mentre es recolzen els genolls a terra. En executar aquesta postura cal anar amb compte amb les cervicals tant en iniciar-la com en finalitzar-la.
 5. Sat Kriya. Aquesta postura enforteix tot el sistema sexual i n'estimula el flux d'energia natural. Per fer-la cal asseure's sobre els talons. Un cop fet això, es col·locarà l'esquena completament recta, s'estendran els braços passant els colzes darrere de les orelles de forma completament recta, es traurà el pit cap a fora, s'uniran els palmells de les mans i s'entrellaçaran els dits, exceptuant els dits índexs de cada mà. Un cop col·locats així, es realitzaran respiracions profundes contraient completament el melic cap a dins.

Totes aquestes postures de Ioga que hem explicat aquí, practicades de manera regular, serviran per millorar la teva vida sexual. Portant-les a la pràctica comprovaràs fins a quin punt Ioga i sexe poden estar interrelacionats. De fet, algunes d'aquestes asanes es poden fer durant la trobada sexual. La seva conversió en posicions sexuals pot ajudar un aire més místic i espiritual a un coit.

Postures sexuals Ioga