De fetitxistes i fetitxismes

Dimarts, 26 de Maig de 2020

Hi ha tantes formes de viure el sexe com persones hi ha al món. Hi ha homes per als que el sexe es redueix a l'missioner i poc més. D'altres, més amics de l'experimentació, s'aventuren assajant postures eròtiques a la recerca noves sensacions. Alguns, més originals i especials, viuen la seva sexualitat d'una manera en la qual els fetitxes juguen un paper fonamental. Aquests són homes que s'exciten especialment a l'contemplar, per exemple, el peu d'una dona calçant una sabata de taló. O una aixella femenina plena de pèl. O que senten especial predilecció per les dones obeses. O que senten com si libido entra en ebullició quan tenen davant seu una dona que llueix alguna cicatriu en algun lloc molt determinada del seu cos. A l'parlar d'aquests homes parlem dels fetitxistes. D'ells, dels fetitxes i de el fetitxisme parlarem en aquest article.

Parlar de fetitxisme és parlar d'una cosa que és molt més habitual del que pensem. Hi ha més fetitxistes caminant pel carrer del que en principi podem imaginar. Són moltes les persones per a les quals determinades substàncies, objectes o parts de el cos de la persona en particular són font d'excitació o, fins i tot, orgasme. Això, i no una altra cosa, són els fetitxes.

Hi ha qui considera el fetitxisme una mena de degeneració, una cosa detestable que s'ha de corregir. Nosaltres considerem que concebre el fetitxisme d'aquesta manera és, si més no, injust. El fetitxisme s'ha de considerar una pràctica inofensiva. D'alguna manera, el fetitxisme ens serveix per millorar la nostra experiència sexual, per fer-la més intensa i plaent. El fetitxe és, per a l'home fetitxista, una mena afrodisíac. Què hi ha de dolent en que un home gaudeixi especialment mentre s'està follant a una dona vestida d'infermera per a l'ocasió? Què podem criticar un home que empalma mentre llepa l'empenya de el peu d'una dona? Per què un home han de agradar-necessàriament els pubis rasurats? Per què no poden agradar els cons i les aixelles ben poblats de pèl? O per què no pot concebre aquest home que el plaer sexual màxim resideixi en fer-se'l amb algú que tingui unes tetes demoledoramente grans o que es comporti com poc menys que un moble.

Sens dubte, hi ha uns fetitxismes més estranys que d'altres, però cap pot considerar perillós si, en primer lloc, no es converteix en una parafilia i si, en segon lloc, es practica preservant en tot moment la voluntat de l'altre i la seva manera de concebre la sexualitat. O és que algú va a dir-nos com hem de follar o el que ha de excitar ?.

Durant moltes dècades, els fetitxismes van ser equiparats a les parafílies. Avui, per fortuna, es diferencien a uns (inofensius i divertits) de les altres (castrants per a aquella persona que les experimenta). Com? D'una manera molt senzilla: parlem de parafília quan un objecte, substància o pràctica en particular és absolutament imprescindible perquè la persona que l'experimenta pugui assolir el plaer i de fetitxisme quan aquest objecte, substància o pràctica no és indispensable perquè l'fetitxista abast l'excitació sexual, encara que sí serveixi, i molt, per fer que aquesta excitació sigui més intensa. En el cas de la parafilia podem parlar de patologia; en el de l'fetitxisme, només d'una manera diferent i, si volem, estrambòtica de viure la sexualitat.

Com hem indicat anteriorment, són molts els tipus de fetitxismes. Fan un exhaustiu llistat d'ells no és l'objectiu d'aquest article, però sí recollirem alguns dels més comuns i també alguns dels més estranys o xocants.

fetitxista

I fins aquí aquesta petita introducció a el món dels fetitxistes i els fetitxismes. En propers posts seguirem indagant en la pertorbadora ment d'un fetitxista i si tu ets un d'ells recorda que tenim moltes noies a Barcelona i Madrid que els encanten els fetitxista i estàs disposades a jugar i dur a terme les seves fantasies sexuals. Escorts o putes de luxe, les dones ideals per a un fetitxista.