Fetitxismes més cridaners

Divendres, 05 de Juny de 2020

Aquest és el nostre tercer article que li dediquem als fetitxistes i els seus fetitxes i en aquesta ocasió seguirem repassant fetitxismes. Els que enumerem en l'article anterior serien els fetitxismes més comuns. Vegem ara, entre la immensa quantitat de fetitxes que podem trobar, alguns dels més cridaners.

 • Somnofilia: Excitació per fer-s'ho amb una persona que dorm o que, si més no, simula dormir.
 • Clismafília: Excitació i plaer obtinguts mitjançant la introducció de líquids a l'anus. Per a aquest tipus de fetitxista, poques coses resulten tan plaents com un bon enema.
 • Acrotomofília: Preferència sexual per algú que té un membre amputat. Per a aquests fetitxistes, res resulta més excitant que un bon monyó.
 • Coprofilia: Excitació a l'olorar, tocar i, en els casos més extrems, assaborir la femta. Això últim, lògicament, no ho recomanem, ja que pot ser font de greus infeccions. Qui experimenta aquest fetitxisme pot excitar-se a l'contemplar com defeca una persona.
 • Urolofilia: En aquest cas, el fetitxe és l'orina. Els urolofílicos gaudeixen d'una manera especial amb la pluja daurada. Ser orinats o orinar sobre altres és, per a ells, una experiència gairebé religiosa. Fins i tot pot resultar especialment excitant el pixar-se a sobre.
 • Mecanofilia: Excitació sexual derivada de contemplar màquines, motos, automòbils, etc.
 • Espectrofilia: Aquests fetitxistes gaudeixen especialment amb la presència de miralls en el lloc en què es dedicaran als plaers de l'sexe. A les agències de escorts o en els apartaments privats d'algunes senyoretes de companyia, on és fàcil trobar instal·lacions i habitacions que incloguin aquests miralls, aquests fetitxistes poden gaudir d'una manera especial i inoblidable.
 • Salirofilia: Aquest tipus de fetitxisme està associat amb la brutícia. A l'salirofílico no li agrada follar amb una noia neta ni en un lloc net. El marrà i brut és el que excita a aquest tipus de fetitxista.

Puta per fetitxistes

Com veus, són molts els tipus de fetitxistes que existeixen. Et reconeixes tu en algun d'ells? Has tingut ocasió de gaudir del teu fetitxe? Si la teva resposta és sí, enhorabona. Si és no, ¿et ve de gust experimentar-? Pots fer que el teu sexualitat sigui més rica i plaent. A això et poden ajudar algunes de les més belles i exclusives putes de la teva ciutat, especialment a Barcelona i Madrid ja que en ciutats més petites no hi ha tanta varietat de professionals i hem de tenir en compte que no totes les noies es presten a aquest tipus de pràctica, mes aviat una minoria. Cerca al nostre web amb els filtres o la recerca ràpida i contacta amb la que ofereixi aquest servei i et posi més catxondo. Ja veuràs que com més puta sigui, millor t'ho passaràs i menys impediments li posarà a les teves fantasies sexuals. Segur que trobes la parella ideal per aconseguir de la seva mà les més alts cims de l'plaer.

Kiki, l'amor es fa

Ja per acabar aquest article, volem recomanar-vos aquesta pel·lícula de Paco León. Es tracta de cinc parelles, cadascuna d'elles amb fílies diferents ia qual més rara possible. En clau d'humor espanyol, apareixen entre altres aquestes 5 fílies:

 • Dacrifilia: Candela Peña, que no es pot quedar embarassada, li posa molt poc el sexe amb el seu marit. Un dia, després d'aquest rebre una mala notica es posa a plorar desconsolat i la protagonista d'aquesta història es posa molta divertida i folla amb el seu marit com mai. Però resulta que només li ve de gust follar quan el veu plorar i s'inventa històries perquè el seu marit es posi a plorar i puguin així tenir sexe.
 • Elifilia: Alexandra Jiménez ho broda en aquest paper. Una noia retreta, sorda i amb problemes de relacions. Li posa cachondísima el tacte de les teles i en funció de cada tela, es posa més calenta o menys sense poder evitar posar-se en evidència.
 • Somnofilia: Aquí tenim un matrimoni que han tingut un desgràcia, la dona s'ha quedat paralítica per un accident. El marit segueix sentint molt d'amor per ella però la dona per la desgràcia que l'acompanya, no fa més que menysprear-. Un dia per accident, la dona pren un sonmifero i llavors el aprofita per follársela. Li encanta però no vol que la dona s'assabenti, llavors amb la complicitat de la serventa, cada nit la dorm i té la seva història d'amor amb la seva dona adormida.
 • Dendrofilia: Dues germanes joves i guapes té en la seva genètica certa propensió per les fílies i una d'elles són els vegetals, abraçar-se a un arbre o fer coses amb un cogombre ...
 • Hapraxofilia: Una de les germanes anteriors, a més de posar-li els vegetals, es corre de plaer quan està en una situació de perill, com ara un atracament. Al seu nuvi li xoca, però com està molt enamorat, munta un atracament perquè la noia es posi cachondísima. Si això no és amor ...

Somnofilia

Una pel·lícula genial, sens dubte. I fins aquí aquest article, patrocinat per les nostres putes favorites a Barcelona i Madrid. Amb elles ja saps, pots follar o pots disfutar de les teves fetitxes. No et talls i gaudeix plenament de l'sexe.

fetitxes