Les joguines eròtiques

Dijous, 24 de Setembre de 2020

Les estadístiques ho diuen: cada vegada són més les persones que introdueixen les joguines eròtiques en les seves pràctiques sexuals. Dildos, vibradors, succionadors de clítoris, anells per al penis, plugs anals ... En solitari o en parella, amb o sense vibració incorporada, els sex toys formen ja part del dia a dia sexual de moltes persones i el seu ús és ofert també , com un servei més, per moltes escorts de la nostra web. A ells, als joguines per a adults, dedicarem aquest article.

Per molt que ens puguin semblar el súmmum de la modernitat, les joguines eròtiques existeixen gairebé gairebé des que el món és món. En antigues excavacions s'han trobat objectes fàl·lics que, molt probablement, eren utilitzats per les dones de l'antiguitat (o al menys per dones de determinades classes socials d'aquests temps antics) per donar-se gustet, encara que la veritat és que no es pot parlar de l' origen de l'vibrador (que és, segurament, una de les joguines per a adults estrella) fins ben avançat el segle XIX. Va ser en aquesta època quan un metge britànic el nom no ve a el cas va idear un aparell que havia de servir per curar una malaltia a la qual es deia histèria femenina. El aparell en qüestió consistia en un estri de forma més o menys fàl·lica que, introduït a la vagina de la dona, havia de servir per portar-la fins l'orgasme. Això, abans, aquest metge ho aconseguia amb els dits, però, a el parer, l'èxit de la seva consulta li havia arribat a experimentar el que és el cansament que ha de experimentar una mà que, una hora després d'una altra, s'ha de dedicar a masturbar dones.

Des que aquell metge britànic creés el primer vibrador fins ara ha plogut molt i són molts els avenços que han experimentat els vibradors i, amb ells, totes les joguines eròtics. Ara les seves formes estan estudiades a l'detall perquè, un cop introduïts les joguines en vagines o culs incideixin on han d'incidir per augmentar les sensacions de plaer dels que els utilitzen. Ara, també, els sex toys estan fabricats amb materials que proporcionen millors sensacions i que s'assemblen molt més a la pell humana. Sens dubte, no poden comparar les sensacions derivades de l'ús d'un dildo de plàstic dur (per molt que tingui forma i línies d'pollón de 23 cm) que les que puguin obtenir-se gràcies a l'ús d'un dildo ergonòmic fabricat amb silicona mèdica.

Sex toys

I és que la indústria de la joguina eròtic, sens dubte, no ha deixat d'innovar des que la major (tot i que encara escassa) educació sexual i l'alliberament sexual de la dona ha permès que tant dones com homes puguin interessar-se per aquests estris. Va ser precisament aquesta falta d'educació sexual la que va fer que durant molt temps als dildos i vibradors se'ls cridés, erròniament, consoladors. Anomenar-los així implicava considerar-los estris que havien de servir perquè les dones que no tenien parella i que, per tant, no podien gaudir dels plaers d'un bon pols, poguessin consolar-se. Sens dubte, aquesta forma de cridar a dildos i vibradors era fruit d'una educació predominantment masclista i molt, molt reduccionista sobre el que ha de ser una joguina eròtic.

I és que una joguina sexual, tal com el terme joguina indica, ha de ser quelcom destinat al lúdic. Jugar sempre és divertit i les joguines, per tant, han de servir no per consolar-se de carència alguna, sinó per divertir-se. ¿I què més i més plaent diversió hi ha per a un adult que la de practicar sexe? Es pot follar i gaudir molt sense recórrer a sex toy algun, però, sens dubte, les possibilitats de gaudir d'el sexe quan s'utilitza algunes de les meravelles que la indústria de la joguina per a adults té al mercat es multipliquen exponencialment d'una manera molt important. O és el mateix el que experimenta una dona quan és penetrada només vaginalment que quan és penetrada d'aquesta manera i, a més, el seu cul està bé farcit amb un plug anal amb vibració o sense? El penis que està follant, gaudeix el mateix que el que té encasquetat una bona anell vibrador que, a el temps que incrementa el poder de la seva erecció, li fa massatges amb el seu vibrador?

Els joguines eròtiques, doncs, no són consoladors i, per tant, no estan destinats a suplir una carència. Serveixen per conèixer-se i gaudir més i millor de la autoestimulació i la masturbació i serveixen, també, per divertir-se en parella. Que una dona utilitzi en solitud, per exemple, un succionador de clítoris, pot resultar molt plaent; però sens dubte ha de resultar més estimulant per a ella i molt més joiós que la seva parella dediqui un meravellós cunnilingus al seu clítoris mentre introdueix un vibrador en el seu cony o, posem per cas, un bon dildo amb vibració en el seu cul. Al seu torn, per a un home pot resultar especialment estimulant l'masturbar amb un masturbador que proporcioni les sensacions d'una fel·lació o d'estar penetrant un cul o una vagina; però, ¿no resultarà més estimulant que sigui la seva parella qui li masturbi amb aquest masturbador mentre, a el mateix temps, li menja els testicles o el cul?

consoladors

Les prostitutes i les joguines sexuals

Vista la importància que poden tenir les joguines en una relació sexual i atès que les trobades sexuals amb prostitutes es basen precisament en això, en gaudir de l'sexe, són moltes d'aquestes noies que es presten a utilitzar-los amb els seus clients. Generalment elles tenen les seves pròpies joguines però en ocasions són els clients els que porten les seves pròpies joguines. En això hi ha una norma bàsica, l'extrema neteja d'aquests petits aparells que donen tant plaer.