Barbara

Qui sóc?

Bàrbara, escort de luxe russa, ¡experta en satisfer! Vols conèixer-la? Una autèntica dona sensual i amb experiència. No tindrà cap problema en aconseguir que arribis a l'clímax perquè realitza pràcticament tots els serveis. Entre ells francès complet fins al final, petó blanc i petó negre, gola profunda i grec, a més podràs gaudir per descomptat d'una exquisida dutxa eròtica, una cubana amb aquests pits deliciosos, un bon massatge relaxant, o una pluja daurada. També li pots proposar un lèsbic, un trio o un dúplex. Alta i prima amb un cos de vertigen i, com veus, una noia molt completa! Passa a conèixer-la personalment pel local de luxe La Vie en Rose, o truca i reserva la teva cita amb ella.

 

Més detalls sobre mi

Edat:
35 anys
Mesures:
90 - 60 - 95
Alçada:
168 cm.
Pes:
58 kg.
Cabell:
Ros fosc
Nacionalitat:
Russa
Idiomes:
Hablo español
Horaris:
Full time
Viatges:

 

Meus serveis i tarifes

Estic disponible a: Barcelona.

Llocs de trobada: Apartament d'agència, hotel i domicili client.

Aquí tens la meva ubicació aproximada:

Presto els meus serveis a través de La Vie en Rose, una agència que t'obre les portes a un espai confortable i acollidor completament adaptat a les necessitats més exigents. Habitacions totalment equipades i una d'elles amb piscina.

Atenc a senyors i parelles.

Si ho desitges, també et puc acompanyar a vetllades i viatges.

Aquests són alguns dels meus serveis especials: Petó negre, Cubana, Dúplex, Sexe anal, Lèsbic, Pluja daurada, Massatges, Sado, Trios ...

La tarifa per una hora de la meva companyia és de 155 euros.

 

Contacta amb mi

Si t'has decidit a conèixer-me o necessites més informació sobre els meus serveis o tarifes, pots contactar amb la meva agència, on t'informaran i , si ho desitges, t'organitzaran una cita amb mi:

Anunci desactivat

 

 

© GirlsBCN 2003-2020 | Prohibit a menors d'edat | Avís Legal | Política de dades