Karol

Qui sóc?

Erotisme en estat pur. Aquesta expressió podria servir perfectament per descriure a Karol, aquesta sensual i bonica escort llatina de llisa cabellera i cos irresistible que, desinhibida i ardent, t'ofereix la possibilitat de conèixer el significat exacte de la paraula plaer. Dolç i luxuriosa, Karol domina totes les arts del plaer i, implicada com és, és la companyia ideal per fer realitat aquests somnis que sempre hi són, desitjant complir-se. Si vols gaudir de la companyia d'aquesta bonica colombiana de pell de seda i ànima de volcà, telefona a La Vie en Rose i pregunta per ella. Quan et trobis gaudint de qualsevol dels seus exclusius serveis eròtics et semblarà estar tocant el cel amb les mans.

 

Més detalls sobre mi

Edat:
25 anys
Mesures:
95 - 60 - 100
Alçada:
160 cm.
Pes:
58 kg.
Cabell:
Castany
Idiomes:
Hablo españolI speak English
Horaris:
Full time
Viatges:
No

 

Meus serveis i tarifes

Estic disponible a: Barcelona.

Llocs de trobada: Apartament d'agència, hotel i domicili client.

Aquí tens la meva ubicació aproximada:

Presto els meus serveis a través de La Vie en Rose, una agència que t'obre les portes a un espai confortable i acollidor completament adaptat a les necessitats més exigents. Habitacions totalment equipades i una d'elles amb piscina.

Aquests són alguns dels meus serveis especials: Petó negre, Dúplex, Sexe oral natural, Sexe anal, Pluja daurada, Massatges, Gola profunda, Francès complet, Dutxa eròtica, Mistress ...

La tarifa per una hora de la meva companyia és de 155 euros.

 

Contacta amb mi

Si t'has decidit a conèixer-me o necessites més informació sobre els meus serveis o tarifes, pots contactar amb la meva agència, on t'informaran i , si ho desitges, t'organitzaran una cita amb mi:

Anunci desactivat

 

 

© GirlsBCN 2003-2019 | Prohibit a menors d'edat | Avís Legal | Política de dades