Irene

Qui sóc?

Exclusivitat és la primera paraula que ve al cap quan es contempla a un dona com Irene, aquesta bella i sensual model russa a la qual li apassiona el sexe i que intenta aprofitar la seva feina com a escort per viure una infinitat d'aventures, totes elles presidides per la passió, al costat de cavallers que, com tu, saben valorar en la seva justa mesura la companyia d'una dona maca, sexy i ardent com ella. En Irene trobaràs implicació, dolçor i, per descomptat, aquestes dosis necessàries de luxúria que tota amant ha de donar i que converteixen Irene en l'amant amb la qual tot home (segur que tu també) ha somiat alguna vegada.

Si vols gaudir de la companyia d'Irene i gaudir del seu exclusiu catàleg de serveis sexuals, marca el seu telèfon i concerta una cita amb ella. En els seus bells pits naturals, en els seus tous, càlids i sensuals llavis i en les seves corbes tan irresistibles com elegants trobaràs motius suficients per tornar-te boig de desig.

 

Més detalls sobre mi

Edat:
25 anys
Mesures:
85 - 60 - 90 (Pit natural)
Alçada:
174 cm.
Pes:
52 kg.
Cabell:
Negre
Ulls:
Marrons
Nacionalitat:
Russa
Idiomes:
Hablo español
Horaris:
De 10:00h a 24:00h
Viatges:

 

Meus serveis i tarifes

Estic disponible a: Madrid.

Llocs de trobada: Hotel, domicili client i apartament per hores.

Si ho desitges, també et puc acompanyar a viatges.

Aquests són alguns dels meus serveis especials: Petons a la boca, Petó negre, Disfresses i fetitxisme, Ejaculació corporal, Ejaculació facial, Fantasies, Sexe oral natural, Massatges, Striptease ...

Aquestes són algunes de les meves tarifes:

1 hora:
150 €
Sortides (més taxi):
200 €
Nit completa:
1100 €

 

Contacta amb mi

Les trucades i la meva agenda són ateses per una amiga de confiança. Ella gustosament t'informarà sobre els meus serveis o tarifes i t'organitzarà, si ho desitgrd, una cita amb mi:

Anunci desactivat

 

 

© GirlsBCN 2003-2020 | Prohibit a menors d'edat | Avís Legal | Política de dades