Leona

Qui sóc?

Hi ha dones que tenen noms que els vénen com a anell al dit i Leona és una d'elles. Aquesta bonica dona de pit natural, cos escultural, pell de xocolata i simpatia contagiosa és una autèntica lleona al llit, una dona apassionada, luxuriosa i desinhibida que l'apassiona el sexe i lliurar-se-li com una fera en zel que no tingués cap altre objectiu en la vida que satisfer els seus instints sexuals i satisfer, també, les necessitats eròtiques dels seus amants. Si vols ser un d'ells només has de trucar a Leona i explicar-li les teves fantasies més íntimes. Segur que Leona troba la manera de fer-les realitat. Quan escoltis el lleu ronc de Leona a l'altre costat del telèfon i l'associïs al cos inoblidable que contemples en aquestes fotos sentiràs la necessitat imperiosa d'acudir amb ella. No et cohibeixis. Fes-ho. No et penediràs. Les urpades de desig de Leona et faran descobrir nivells inaudits de plaer.

 

Més detalls sobre mi

Edat:
25 anys
Mesures:
85 - 60 - 100 (Pit natural)
Alçada:
167 cm.
Pes:
57 kg.
Cabell:
Negre
Ulls:
Marrons
Nacionalitat:
Caribenya
Idiomes:
Hablo españolI speak English
Horaris:
Full time
Viatges:
No

 

Meus serveis i tarifes

Estic disponible a: Vitoria.

Llocs de trobada: Apartament propi, hotel, domicili client i apartament per hores.

Aquests són alguns dels meus serveis especials: Ejaculació corporal, Sexe oral natural, Sexe anal, Pluja daurada, Massatges ...

Aquestes són algunes de les meves tarifes:

1 hora:
150 €
Sortides:
220 €
Suplement sexe anal:
50 €

 

Contacta amb mi

Si t'has decidit a conèixer-me o necessites més informació sobre els meus serveis o tarifes, pots contactar amb mi trucant a aquest número de telèfon:

Anunci desactivat

 

 

© GirlsBCN 2003-2019 | Prohibit a menors d'edat | Avís Legal | Política de dades